Четвер, 28.03.2024, 12:53
Вітаю Вас, Гість

Готуємося до нового 2016 - 2017 навчального року - нова сторінка нашого сайту, на якій розміщені матеріали та рекомендації по підготовці до нового навчального року.

Все, що потрібно - в одному місці!

Переглядів: 496 | Додав: sherstiuk | Дата: 14.08.2016

  32 шкільні автобуси придбали на Дніпропетровщині. 28 новеньких авто вже відправили у райони. Вони підвозитимуть до навчальних закладів близько тисячі сільських учнів, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Робимо життя наших школярів комфортнішим. Ремонтуємо навчальні заклади, реконструюємо котельні, закуповуємо новий транспорт. За останні два роки придбали вже 70 автобусів, 32 з них – цьогоріч. На це з обласного та державного бюджетів виділено близько 42 мільйонів гривень», - сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Нові шкільні автобуси отримали об’єднані територіальні громади та райони, у яких створені опорні школи. Отримала 03.08.2016 року новенький авт ... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: sherstiuk | Дата: 14.08.2016

   У розпалі літня пора. Нові подорожі, зустрічі, знайомства і просто гарний відпочинок радують дітей. А починалося все із цього…
   То ж пригадаймо перші цікаві миттєвості літа.

Переглядів: 558 | Додав: Lubov | Дата: 08.07.2016

   Сьогодні, 01.07.2016 року, у залі засідань Солонянської селищної ради відбулася нарада, яку провела начальник соціально-гуманітарного відділу виконкому Солонянської селищної ради Грекова Ірина Вікторівна. Учасниками наради були вчителі шкіл Солонянської громади.
   Обговорювалося питання проведення вчительської серпневої конференції у новому форматі. Структуризація освіти вимагає суттєвих та конкретних змін у житті школи.
   Цьогорічна серпнева нарада пройде в інноваційному форматі взаємонавчання – EdCamp. Детальніше про це можна дізнатися за посиланням.
   До активної співпраці запрошуються педагоги шкіл Солонянської громади, яким не байдужі інноваційні зміни ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Lubov | Дата: 01.07.2016

16 червня відбувся громадський звіт директора Солонянської СЗШ № 1 Шерстюк Наталії Олександрівни за 2015 - 2016 навчальний рік, в якому було висвітлено основні  напрямки  діяльності для створення у навчальному  закладі належних умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти з метою подальшого удосконалення державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного й громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень.

Доповідь супроводжувала презентація "Громадський звіт директора - 2016", яка відображала всі напрямки роботи школи.

За результатами таємного голосування 90% делегатів конференції визнали роботу директора школи задовільною. ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: sherstiuk | Дата: 29.06.2016

  Щорічно 23 червня у всьому світі відзначають Міжнародний Олімпійський день. Цього дня 122 роки назад було зроблено перший крок до відродження олімпійського руху в сучасному світі: відбувся Міжнародний конгрес з проблем фізичного виховання. Він став днем заснування Міжнародного Олімпійського Комітету .
   Олімпійський день 2016 року – особливий. У серпні відбудеться визначна спортивна подія – відкриття Олімпійських ігор, які цього року проходитимуть у Ріо-де-Жанейро.
   У Солонянській середній загальноосвітній школі №1 проведено заходи, приурочені Олімпійському дню.
   Запеклими видалися змагання з легкої атлетики: стрибки в довжину з місця, метання м’яча на дальність, веселі естафети, першість з футболу. Їх організували вчителі фізичної ку ... Читати далі »

Переглядів: 892 | Додав: Lubov | Дата: 23.06.2016

   У мовному таборі діти мали можливість спілкуватися англійською мовою та застосовувати її у різних формах діяльності. Основний акцент ставився на тому, що дитина буде сприймати навчання як ГРУ. Саме через ігрову діяльність діти істотно розширюють свій кругозір і дізнаються багато нового. Для здійснення цього вчитель англійської мови Ремез Інна Василівна застосовувала різноманітні форми й методи роботи з дітьми: вікторини, квести, конкурси, творчі лабораторії, мовні майстерні, рольові та лінгвістичні ігри, екскурсії англійською мовою. Робота проводилася відповідно до плану за тематичними днями. Учні отримали практичні навички в застосуванні англійської мови, навички роботи у команді та групах. По закінченні роботи мовного табору можна зробити висновок, що учні:
•    підвищили ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: Lubov | Дата: 17.06.2016

Пролунав дзвінок останній, соловейком віддзвенів,
ми йдемо в дорогу дальню на очах учителів.
На душі бринить тривога, занімів порожній клас,
то дитинство босоноге проводжає тихо нас...

    «Пульс школи» №112 «звертається» до нас словами тих, для кого пролунав останній дзвінок. Приємно чути від них, що школа – гарний період їхнього життя.
    Читаємо про це докладніше на сторінці сайту Прес-центр

Переглядів: 508 | Додав: Lubov | Дата: 16.06.2016

У четвер, 2 червня, учні нашої школи взяли участь у районній спортивній військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). Гра складалася з дев'яти конкурсів: «Ватра» - творчо мистецьке представлення рою, «Впоряд» - стройова підготовка, «Відун» - вікторина з історії, «Влучний стрілець» - стрільба з пневматичної зброї, «Мандрівник» - змагання на туристичній смузі перешкод, «Рятівник» - змагання з надання першої медичної допомоги, «Лава на лаву» - звитяжні змагання юнаків, «Таборування» - облаштування біваку, «Добре діло» - конкурс на кращий звіт про доброчинні справи. Учні 6-10 класів Александрова Ольга, Панасенко Ангеліна, Строменко Олександр, Криволапов Максим, Терешкевич Дмитро, Клюшник Станіслав, Ілляшенко Антон, Чекун Євген, Горб Ліза та ... Читати далі »

Переглядів: 536 | Додав: Inna | Дата: 06.06.2016

Солонянський районний військовий комісаріат звертається до майбутніх абітурієнтів щодо вступу у військові навчальні заклади для здобуття військової освіти тактичного рівня та молодших спеціалістів.

Для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" приймаються на перший курс на денну форму навчання відповідно до державного замовлення особи, які здобули повну загальну середню освіту, відповідають вимогам Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу", Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України, а саме:

особи із числа цивільної молоді та ліцеїсти віком від 17 до 21 року, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання;

військовослужбовці, резервісти та військовозобов’язан ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: sherstiuk | Дата: 02.06.2016

1 2 3 ... 66 67 »