Субота, 27.04.2024, 19:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 12 » Олімпійський тиждень
17:27
Олімпійський тиждень

   Заняття спортом є незамінною частиною життя будь-якого школяра. Якщо не всі, то більшість із них люблять уроки фізкультури.
   Учні Солонянської СЗШ №1 не тільки 1 вересня чекають з нетерпінням, щоб після тривалих літніх канікул зустрітися із друзями. Очікують вони й другий тиждень вересня, бо щороку в школах району проходить Олімпійський тиждень.
  Справжні спортивні баталії із переживаннями, взаємопідтримкою, жагою до перемоги відбувалися минулого тижня на спортивних майданчиках школи. Стрибки в довжину, метання м’яча, веселі естафети, першість з футболу – усе це можна було побачити під час проведення Олімпійського тижня.
   Спостерігали за цікавим перебігом подій не тільки вболівальники із числа учнів та вчителів, а й випадкові перехожі часом зупинялися, щоб поопладувати голам, які майстерно пробивали кращі бомбардири турніру: Хирса Іван, Хирса Ілля, Терешкевич Дмитро, Копиленко Глєб. Перемогу здобули учні 6В класу та 7В класів.
   У турнірі стрибунів найспритнішими виявилися Суліма Дмитро, Карповець Каріна, Пироженко Владислав, Кан Ванесса. Найдалі кинули м’яч Терешкевич Дмитро та Тітова Єлизавета.
   Змагання були цікавими і корисними для всіх його учасників. Одні раділи успіху, а інші зробили висновок: потрібно більше тренуватися та вдосконалювати свою майстерність. Загальний підсумок – фізична культура і спорт дають організму заряд енергії, позитивних емоцій та радість власних досягнень.

   Організували та провели Олімпійський тиждень вчителі фізичної культури Волощенко Наталія Миколаївна та Лисенко Олена Василівна. Допомагав у суддійстві бувший випускник школи, студент інституту фізкультури Лисенко Євген.

 

Переглядів: 623 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/1