П`ятниця, 17.05.2024, 12:49
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 01

До уваги випускників! Нагадуємо вам, що 2 квітня  буде проходити пробне ЗНО з української мови та літератури.Запрошення-перепустки, у яких зазначено адресу пункту тестування, час прибуття та дату тестування розміщено у особистих кабінетах учасників пробного ЗНО. Запрошення необхідно роздрукувати та взяти із собою на тестування.

Звертаємо увагу, що на сайті розміщено схеми та маршрути доїзду до пунктів ПРОБНОГО ЗНО. Необхідно  щоб учні ознайомились з ними  та за ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: sherstiuk | Дата: 01.04.2016

  24 березня 2016 року на базі районного науково-методичного кабінету відбулося засідання фокус-групи наставників молодих учителів третього року навчання в ШМВ на тему «Підготовка молодого вчителя до творчого звіту».

  Методист Солонянського РНМК Гарус Людмила Миколаївна та члени творчої групи розробили методичні рекомендації   щодо підготовки та проведення творчого звіту молодих учителів з метою поширення досвіду та висвітлення їхніх найкращих ... Читати далі »

Переглядів: 722 | Додав: sherstiuk | Дата: 01.04.2016

  Шановні колеги, ДОІППО пропонує філологам загальноосвітніх навчальних закладів ознайомитися з матеріалами газети "Джерело" № 9-10, березень 2016 року.

Пропонується стаття Сергієнко А.А. за результатами конкурсу імені Тараса Шевченка з узагальненнями та подяками найактивнішим педагогам області за високі досягнення їхніх вихованців, а також надзвичайно цікаві та необхідні матеріали, підготовлені Криворотенко О.Г., "Образ Тараса Шевченка у творчості наших земляків - письменників Придніпров'я".

 

Переглядів: 722 | Додав: sherstiuk | Дата: 01.04.2016