Субота, 27.04.2024, 16:38
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 2 » Вступ у військові навчальні заклади
14:49
Вступ у військові навчальні заклади

Солонянський районний військовий комісаріат звертається до майбутніх абітурієнтів щодо вступу у військові навчальні заклади для здобуття військової освіти тактичного рівня та молодших спеціалістів.

Для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" приймаються на перший курс на денну форму навчання відповідно до державного замовлення особи, які здобули повну загальну середню освіту, відповідають вимогам Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу", Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України, а саме:

особи із числа цивільної молоді та ліцеїсти віком від 17 до 21 року, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання;

військовослужбовці, резервісти та військовозобов’язані, які мають повну загальну середню освіту та не мають військових звань офіцерського складу, віком до 30 років.

Особи жіночої статі приймаються на навчання за переліком спеціальностей, за якими жінки можуть проходити підготовку для проходження військової служби на посадах осіб сержантського та старшинського складу у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, утворених відповідно до законів України.

Навчальні заклади, які здійснюють підготовку:

  1. Військовий коледж сержантського складу Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного
  2. Військовий коледж сержантського складу – Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба
  3. Відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Одеської національної морської академії
  4. Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Державного університету телекомунікацій

            Кандидатам для направлення на навчання необхідно ТЕРМІНОВО (до 4 червня 2016 року) звертатися до Солонянського районного військового комісаріату за адресою смт Солоне, вулиця Строменка, 2. Контактна особа – капітан Романко Геннадій Юрійович, телефон (05669)21309.

Переглядів: 515 | Додав: sherstiuk | Рейтинг: 0.0/0