Неділя, 28.04.2024, 11:51
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 23 » Заходи до Олімпійського дня
00:43
Заходи до Олімпійського дня

  Щорічно 23 червня у всьому світі відзначають Міжнародний Олімпійський день. Цього дня 122 роки назад було зроблено перший крок до відродження олімпійського руху в сучасному світі: відбувся Міжнародний конгрес з проблем фізичного виховання. Він став днем заснування Міжнародного Олімпійського Комітету .
   Олімпійський день 2016 року – особливий. У серпні відбудеться визначна спортивна подія – відкриття Олімпійських ігор, які цього року проходитимуть у Ріо-де-Жанейро.
   У Солонянській середній загальноосвітній школі №1 проведено заходи, приурочені Олімпійському дню.
   Запеклими видалися змагання з легкої атлетики: стрибки в довжину з місця, метання м’яча на дальність, веселі естафети, першість з футболу. Їх організували вчителі фізичної культури Волощенко Наталія Миколаївна та Лисенко Олена Василівна.
   Цікавими були розважальні конкурси та вікторини на спортивну тематику, які підготували та провели вчителі початкових класів. Школярі з великим азартом відгадували різноманітні кросворди, ребуси, давали відповіді на питання вікторини.
Веселими були рухливі ігри англійською мовою, які проводили із учнями вчителі англійської мови Ремез Інна Василівна та Красавіна Людмила Михайлівна.
   Інтерес із боку учнів викликав конкурс малюнків на спортивну тематику. Засобами образотворчого мистецтва діти доводили, що заняття спортом – це невід’ємна складова життя кожної людини.
   Заходи до Олімпійського дня дали можливість учням відчути радість власних досягнень, навіть маленьких. А ще юні спортсмени усвідомили, що наполегливість допомагає в досягненні будь-якої мети.

Переглядів: 893 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/1