П`ятниця, 17.05.2024, 12:09
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 17

ЮНІСЕФ спільно з Міністерством освіти і науки України та Державною службою з надзвичайних ситуацій розробили буклети в рамках «антимінної програми», що спрямовані на те, щоб уберегти дітей і дорослих, які перебувають у зоні АТО, від загроз ураження вибухонебезпечними предметами.

Буклети надруковані українською та російською мовами, містять ілюстративний матеріал, а також інформацію, як поводитися дитині у випадку виявлення вибухонебезпечного предмета. Завантажити буклети можна за посиланням.

Переглядів: 415 | Додав: sherstiuk | Дата: 17.10.2014

У зв’язку із впровадженням ІТ-технологій у навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах ТОВ «Компанія СМІТ» на освітньому порталі http://www.znanius.com відкрито з 01 вересня 2014 року безоплатний он-лайн доступ до електронних засобів навчального призначення, які отримали відповідний гриф Міністерства освіти і науки України: «Віртуальна хімічна лабораторія 10 клас», «Віртуальна хімічна лабораторія 11 клас», «Віртуальна біологічна лабораторія 10 клас», «Біологія 11 клас» (віртуальні лабораторні роботи).

Переглядів: 422 | Додав: sherstiuk | Дата: 17.10.2014

9 жовтня в Міністерстві освіти і науки України за участю заступника Міністра освіти і науки Павла Полянського та директора Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука відбулася прес-конференція щодо особливостей державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році.

Під час прес-конференції Павло Полянський зауважив, що цього навчального року МОН та УЦОЯО створюють єдині тести для оцінювання знань випускників лише з української мови; складання ж іспитів розпочнеться вже з квітня. 

Заступник Міністра нагадав, що у 2015 році в старшій школі передбачаються іспити з української мови (у поєднанні з ЗНО), математики чи історії України та третього предмета за вибором учня. Окрім того, ДПА вперше проходитиме не за збірниками, а винятково за завданнями, які розроблятимуть школи.

Павло Полянський наголосив, що державна підсумко ... Читати далі »

Переглядів: 1312 | Додав: sherstiuk | Дата: 17.10.2014