П`ятниця, 03.05.2024, 00:18
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 16
    Про конкурс до Дня слов’янської писемності і культури серед учнів 8 і 10 класів загальноосвітніх шкіл Дніпропетровської області повідомлялося в новинах сайту наприкінці квітня. 14 травня 2013 року цей конкурс відбувся. Переможцями шкільного туру стали: 
 - Корота Тетяна, учениця 8Б класу (українська мова, вчитель Папченко І.С.);
 -Музика Ольга, учениця 10А класу (українська мова, вчитель Полятикіна Л.П.);
 - Мазурик Артем, учень 8Б класу (російська мова
, вчитель Давидова Н.В.);
 -Явдошляр Юлія, учениця 10Б класу (російська мова, вчитель Колосова І.В.).
    Вітаємо учнів та вчителів з перемогою. Подвійне вітання приймають Явдошляр Юлія та її наставник Колосова І.В. Адже стало відомо, що робота Юлі визнана кращою в ... Читати далі »
Переглядів: 476 | Додав: Lubov | Дата: 16.05.2013

  Спливає 2012-2013 навчальний рік. Зовсім скоро продзвенить останній у цьому році дзвоник для школярів школи. Наших випускників чекають серйозні випробування: здача державної підсумкової атестації. Таким відповідальним днем для найменших випускників, учнів 4-х класів, став вівторок, 14 травня. 77 школярів демонстрували свої знання з рідної мови. Для перевірки мовленнєвих умінь учням пропонувалося написати зв’язний текст на задану тему, правописних – списати запропонований текст. Мовні знання і уміння перевірялися за допомогою завдань тестового характеру. 
    Ми бажаємо нашим випускникам виявити міцні знання і отримати гарні результати.
Переглядів: 567 | Додав: Lubov | Дата: 16.05.2013

   Напередодні 68-ї річниці Великої Перемоги учні школи відвідали ветеранів Великої Вітчизняної війни - захисників Вітчизни, які відстояли нашу свободу у жорстокій і страшній війні. Із захопленням споглядаючи на бойові нагороди ветеранів, слухаючи їхні розповіді, школярі , в думках проходили фронтовими дорогами разом із оповідачами, час від часу здригаючись від почутого. 
    Для кожної людини, котра береже пам’ять про страшні події Великої Вітчизняної війни і тих людей, хто виборював нашу свободу, це свято народної мужності та звитяги. Головне - берегти пам’ять про ті події, передавати її прийдешнім поколінням. І сьогодні ми щиро радіємо і говоримо слова вдячності усім тим, хто здобував Перемогу. 
Переглядів: 431 | Додав: Lubov | Дата: 16.05.2013