Четвер, 02.05.2024, 12:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 10
   Поряд із іншими цікавими заходами, які відбулися на зимових канікулах, учням 1-4 класів запам’ятається поїздка до міста Дніпропетровська.
    У великому фойє театру імені Шевченка та БТШ відвідувачів чекала гарно прикрашена ялинка, а біля неї походжали головні персонажі – Дід Мороз, Снігуронька та символ 2014 року - казковий кінь. Учні залюбки водили хороводи, співали пісні та колядки, розповідали вірші. Після розваг школярів запросили на святкові вистави з прекрасними декораціями, фантастичними спецефектами, чудовою грою акторів. Усі присутні отримали величезне задоволення від казкового дійства.
Переглядів: 457 | Додав: Lubov | Дата: 10.01.2014

Міжнародний день «спасибі», який щорічно відзначається 11 січня, можна по праву назвати одним з найбільш «ввічливих» свят у світі. Воно підкреслює важливість ввічливого ставлення до ближніх і всіх людей в цілому. «Спасибі» — одне з найголовніших слів в міжнародній лексиці. Відомо, що просте слово «дякую» іноді означає більше, ніж будь-які матеріальні винагороди. Магія цього слова дарує нам позитивні емоції і надихає на нові дії. На жаль, усі ми іноді забуваємо про величезне значення хороших манер і не завжди дякуємо людям за гідні вчинки. Тому будьте ввічливими і не забувайте говорити «спасибі» рідним, близьким і знайомим людям.
Переглядів: 432 | Додав: Inna | Дата: 10.01.2014