Субота, 04.05.2024, 11:34
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 21
27 лютого 2014 року Дніпропетровська область буде святкувати 82 - гу річницю свого створення. В цей день буде проведено єдиний урок "Я вклонюся священній землі, тій землі, що для мене як мати".     Дніпропетровщина - це неповторний край щедрості землі та багатства, краси та ніжності, материнської любові та батьківського наказу. З сивої давнини бере початок історія Придніпров"я. Тут народилися воїни, які боронили рідну землю від ординських і турецьких завойовників. Дніпропетровщина - батьківщина запорізького козацтва. З восьми Січей п"ять було розташовано на території нинішньої області. Понад 200 тисяч наших земляків загинуло у Великій Вітчизняній війні, визволяючи рідну країну від фашистської навали.
Проведення єдиного уроку має стати важливим засобом громадянського, патріотичного, морального виховання кожно ... Читати далі »
Переглядів: 763 | Додав: sherstiuk | Дата: 21.02.2014

Сьогодні, 20 лютого, відповідно плану роботи школи відбулася зустріч учнів 8-х класів з головним спеціалістом Солонянського районного управління юстиції Зотовою Крістіною Георгіївною. Вона ознайомила учнів з видами відповідальності неповнолітніх, дала роз'яснення стосовно прав і обов'язків підлітків, відповіла на запитання.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 427 | Додав: Inna | Дата: 21.02.2014

У середу, 19 лютого, у Департаменті освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації відбувся обласний семінар-практикум керівників науково-методичних кабінетів, в ході якого Солонянський район презентував роботу мережевих освітніх округів. Від нашої школи виступили вчитель біології Пушко Інна Володимирівна та учениця 11-Б класу Явдошляр Юля. Вони поділилися своїм досвідом роботи та результатами дистанційної форми навчання, висловили думки щодо переваг такої форми взаємодії між учителем та учнем.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 429 | Додав: Inna | Дата: 21.02.2014