Неділя, 28.04.2024, 00:02
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 14

Народились ми і живемо на такій чудовій, багатій мальовничій землі - в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки - тут коріння роду українського, що сягає сивої давнини. Мати й батько - найрідніші, найближчі кожному з нас люди. Від них ми одержуємо життя. Вони вчать нас людських правил, оживлюють наш розум, вкладають у наші вуста добрі слова. Корені кожного з нас починаються з родини, беручи у спадок усе найкраще - мамину пісню, чистоту мови, любов до отчого краю, святе ставлення до хліба, родинних традицій та обрядів. У п’ятницю, 11 квітня зібралися в актовому залі батьки і діти 5-Б класу на родинне свято для того, щоб сказати слова вдячності всім своїм рідним за любов і ласку, за тепло сердець, за ніжність рук, за недоспані ночі, за все, що можна скласти в одне слово - турбота. Розпочалося свято молитвою матері, що прозвучала з вуст ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: Inna | Дата: 14.04.2014

У Солонянській середній школі № 1 для учнів 8-х класів була проведена виховна година, присвячена 200-річчю Тараса Григоровича Шевченка.
Учні з великою цікавістю взяли участь у вікторині на знання життєвого та творчого шляху Великого Кобзаря. Після цього учні декламували улюблені поезії поета. Потім із великим задоволенням переглядали документальні фільми про Шевченка. Усі були дуже вдячні Дубовик Юлії Павлівні, яка організувала цю чудову зустріч із вічно живим словом поета.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 408 | Додав: Inna | Дата: 14.04.2014