Четвер, 02.05.2024, 14:54
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 05

Ось і літо прийшло! Тепле, сонячне, гарне, казкове! З його приходом для найменших школярів розпочинаються літні канікули. Це найкращий час, коли можна добре відпочити і набратися сил до нового навчального року.
Манить до себе річка і озеро, кличе синє море у лагідні хвилі… Це буде згодом.
А 2 червня літнє сонечко завітало до нас разом із своїм тезкою – «Сонечком», пришкільним табором відпочинку з денним перебуванням.
Яким він буде цього року? Звичайно ж, радісним, веселим, цікавим! Саме на таку думку наштовхує план заходів, який передбачає змагання, екскурсії, подорожі. Акордеон у руках директора табору Гандрабурової Юлії Вікторівни закликає школярів до розваг і веселощів. А рядки табірної пісні:
... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: Lubov | Дата: 05.06.2014

Травень багатий на свята, які відзначаються в країні. Багатим він є й на шкільні події. Святом Останнього дзвоника завершився навчальний рік для одинадцятикласників, а учні четвертих класів цього дня зі своїми вчителями проводили свято прощання з початковою школою. Урочисто та яскраво линули дитячі голоси, привітно й щиро звучала промова перших вчителів Голуб Людмили Олександрівни, Тищенко Тетяни Григорівни, Лугової Олени Георгіївни. Чотири роки вони разом піднімалися сходинками країни Знань все вище і вище: вчилися писати, читати, рахувати, вчилися дружити. Випускники початкової школи звітувати про свої досягнення перед вчителями, батьками. А їм є чим похвалитися, адже нещодавно на них чекало серйозне випробування – здача державної підсумкової атестації. Школярі успішно справилися із запропонованим ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 412 | Додав: Lubov | Дата: 05.06.2014