П`ятниця, 03.05.2024, 16:27
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 15

Демократичні перетворення в Україні обумовили глобальні зміни у філософії освіти, визначенні її мети, завдань, методів діяльності. Сьогодні завдання навчальних закладів – виховання громадянина з високим рівнем громадянської свідомості, патріотизму, активності, поваги до прав і свобод демократичного суспільства. У відповідності до вимог часу визначено Програму обласного науково - методичного проекту "Освітні стратегії соціалізації особистості громадянського суспільства".

Проблема області: «Освітні стратегії соціалізації особистості громадянського суспільства»

Осно ... Читати далі »

Переглядів: 1598 | Додав: sherstiuk | Дата: 15.07.2015

Міністерство освіти і науки надсилає для практичного використання укладені спільно з Національною академією педагогічних наук України методичні рекомендації щодо вивчення базових дисциплін у загальноосвітніх навчальних закладах в 2015-2016 навчальному році, що додаються.

Переглядів: 588 | Додав: sherstiuk | Дата: 15.07.2015

Наступного навчального року всі випускники шкіл, а також учні які здобуватимуть загальну середню освіту у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації складатимуть шкільні іспити у формі ЗНО. Про це, за результатами засідання Колегії Міністерства освіти і науки, у своєму Facebook повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук.
За його словами, у 2015/16 навчальному році, перелік предметів, з яких можна буде скласти ЗНО, не зміниться.
Усі випускники шкіл складатимуть ДПА у формі ЗНО з трьох обов’язкових предметів: української мови, іноземної мови, математики або історії України.

Переглядів: 360 | Додав: sherstiuk | Дата: 15.07.2015