Неділя, 28.04.2024, 02:38
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

   Прощатися завжди сумно, адже залишається щось знайоме, рідне, легке. А попереду – невідоме, незнайоме.
    Прощання з Букварем для учнів перших класів не було сумним, бо це – святкування перших досягнень у навчанні. Ця книга – перша сходинка на шляху до великого світу знань, нових відкриттів. Вона – звивиста стежка в шкільному житті, яку першокласники подолали власною працею за підтримки вчителів Скулінець Галини Володимирівни, Сіліверстової Людмили Вікторівни, Ніколіної Ольги Миколаївни та своїх батьків.
Попереду майбутніх другокласників чекає глибока книжкова криниця. Вона невичерпна. То ж нехай книги будуть для школярів добрими друзями і порадниками у повсякденному житті.

Переглядів: 389 | Додав: Lubov | Дата: 01.06.2016

   Літо – чудова пора року для дітей. Після напружених навчальних тижнів розпочалися довгоочікувані літні канікули. Школярі завчасно спланували свій відпочинок. Чи не помилилися вони, обравши червень для домашнього відпочинку? Є прекрасна нагода «зустрітися» із літом у Великій Сонячній Системі. Допоможе у цьому наш пришкільний оздоровчий табір «Сонечко». Кожного дня на учнів чекатимуть дивовижні мандрівки:
Галактика Дитинства
Політ до Сонечкової системи
Планета яскравих фарб і веселої музики
Зоопланета
&bull ... Читати далі »

Переглядів: 541 | Додав: Lubov | Дата: 28.05.2016

  Першого вересня 2012 року гостинно відчинилися двері у світ знань для першокласників. У них з'явилися новий дім – школа, нова сім'я – однокласники та вчителі. Від першого до четвертого класу завжди були поряд ласкаві, привітні, терплячі вчителі Зеленіна Оксана Вадимівна, Бакуменко Валентина Василівна, Красавіна Людмила Михайлівна, які допомагали пізнати прекрасний та неповторний світ, історію та культуру українського народу, навчили читати, писати, рахувати. Чотири роки батьки разом із дітьми вчили літери і здавали техніку читання, ремонтували парти і брали участь у святах.
  «Прощання з початковою школою» – велике свято шкільної родини: дітей, батьків, учителів. Учні демонстрували свої таланти у декла ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: Lubov | Дата: 28.05.2016

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо Вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
Г ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: sherstiuk | Дата: 28.05.2016

    Вогонь дарує людям світло,
    Вогонь дарує їм тепло,
    Коли б тепло і світло зникли,
    Життя б на світі не було.
   Але, на жаль, вогонь приносить людям не тільки радість. Коли з ним неправильно поводитись, він може стати злим ворогом.
   Такими рядками розпочалася акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
   Захід відбувся на спортивному майданчику школи. Учні з цікавістю розглядали пожежний автомобіль, який неодноразово доводилося бачити на вулицях селища. Школярі почули розповідь про незамінного помічника рятівників, побачили його роботу в дії.
   До уваги школярів – показовий виступ відділення з подачею вогнегасних речовин. Учні не тільки спог ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: Lubov | Дата: 28.05.2016

Акція “Добро жменями”, що продовжується у нашій школі, має цвоє пряме призначення. Учні та вчителі збирають кришечки від пластикових пляшок для бійця 93 бригади 20 батальйону КРАСНОГРУДА ДМИТРА. Йому для протезу правої руки необхідно здати 50 000 кришечок. Колективом школи вже зібрано 10698 штук. Найактивнішими стали класи: 6А (класний керівник Колосова І. В.) - 1077 шт, 2Б (класний керівник Тищенко Т.Г.) - 1228 шт, 1В (класний керівник Сіліверстова Л.В.) - 1623 шт та 3Б (класний керівник Кулик Л.В.) - 1540 шт.
Нагадуємо, що для виготовлення протеза руки необхідно 500 тисяч кришечок. Зважаючи на масштаби акції, закликаємо не зупинятися і приєднуватися. Допоможемо ДМИТРУ повернутися до повноцінного життя!

Переглядів: 433 | Додав: Inna | Дата: 23.05.2016

Скрутні часи відчуваються у кожній оселі. Але чи не найважче доводиться лікарням і госпіталям, які «ставлять на ноги» наших захисників. Учні Солонянської школи № 1 взяли активну участь у районній акції на підтримку військового госпіталю селища Черкаське Новомосковського району. Діти, батьки та вчителі передали медичному закладу такі речі: пральний порошок – 2,8 кг та 21 пачку, папір туалетний – 78 шт., чистячи засоби – 6 шт., миючі для посуду – 14 шт., мило рідке – 9 шт., шампунь – 2 шт., зубна паста – 27 шт., пакети для сміття – 20 уп., електричні лампочки – 20 шт., шкарпетки – 25 пар, медична вата – 1 шт., паперові рушники – 2 уп., серветки вологі – 6 шт., мило туалетне – 65 шт., свічки – 2 шт., сірники – 2 уп., мило господарське – 39 шт., станки для гоління – 2 уп. та 2 шт., ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 470 | Додав: Inna | Дата: 23.05.2016

Травень щедрий на яскраві свята: День матері, День сім'ї, День вишиванки, День Європи в Україні. 19 травня Солонянська середня школа № 1 замайоріла різними барвами – учні у вишиванках ішли на районний захід із нагоди свята. Спочатку багаточисельний колектив дітей та вчителів долучився до акції «До Європи крокуємо, вишиванку віншуємо!», що проходила в центрі селища. Продовженням став концерт та виставка родинних захоплень «Солонянська родина – України перлина, це Європи калиновий цвіт».
Нашу школу представляла сім'я Пивоварових. Улюбленим захопленням трьох поколінь родини є заняття декоративно-прикладним мистецтвом. Тут і вишиті бісером картини, і рушники, і обереги, картини із солоного тіста, деревця з бісеру. Даша Пивоварова разом із братиком Кирилом, за підтримки своїх мам Тетяни Миколаївни та Юлії Микола ... Читати далі »

Переглядів: 599 | Додав: Inna | Дата: 23.05.2016

12 травня опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з математики, що був проведений напередодні.

правильні відповіді на завдання тесту

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування зможуть визначити власний тестовий бал за виконання тесту.

Результат виконання завдань №1-28 та №31-32 буде зарахований як державна підсумкова атестація з математики. Результат виконання завдань всього тесту буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.

Максимальна кількість тестових балів, яку зможе отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання державної підс ... Читати далі »

Переглядів: 581 | Додав: sherstiuk | Дата: 17.05.2016

6 травня опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з історії України, що був проведений минулої п'ятниці.

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування зможуть визначити власний тестовий бал за виконання тесту.

Результат виконання перших 30 завдань тесту буде ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: sherstiuk | Дата: 17.05.2016

« 1 2 3 4 ... 66 67 »