Неділя, 28.04.2024, 18:19
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
      Гандрабурову Юлію Вікторівну вітаємо з перемогою у районному турі конкурсу "Вчитель року" у номінації "Музичне мистецтво". Бажаємо нових творчих злетів і перемог!
Переглядів: 528 | Додав: Lubov | Дата: 22.12.2012

19 грудня – день Святого Миколая. Його з нетерпінням чекають діти, особливо молодші школярі. Майже кожен школярик надіслав листа Святому Миколаю, в якому перелічив добрі справи, просив пробачення за погані і написав, який саме подарунок хоче отримати. На ранок біля ліжка діти з великою радістю знаходили те, що є таким бажаним для них! І сьогодні дівчатка і хлоп’ята із захватом розповідали своїм вчителям та однокласникам про нічні дива. У школі на школярів чекало продовження свята… Якою несподіванкою для учнів 3Б класу було те, що вчителька, Тищенко Тетяна Григорівна, зустрічала своїх вихованців біля яскраво прикрашених дверей разом із сніговиком, який вона власноруч виготовила з пластикових склянок. Це не перший витвір, виготовлений руками майстрині. А ще учні початкових класів були глядачами справжнього дійства, яке приготували учні 10Б класу разом з класним керівником Колосовою Іриною Валеріївною. До кожного класу завітав Святий Миколай зі своїми супутниками: ангелами, чортиком, вітр ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 670 | Додав: Lubov | Дата: 20.12.2012

Щороку в листопаді підводяться підсумки шкільного туру конкурсу «Олімпійський рух: історія і сьогодення». Цю тематику висвітлено у дванадцяти творах, де юні художники засобами образотворчого мистецтва показали одну з олімпійських цінностей: самовдосконалення, радість у зусиллі, повага до інших, гармонія тіла, волі та розуму. Усі учасники конкурсу отримали грамоти, а роботи переможців направлено до оргкомітету для участі у ІІ турі. Це малюнки таких учнів: Єрмакової Анастасії, Сидоренко Вікторії, Свирида Кирила, Болдиревої Аліни.
     Найкраще висвітлила дану тему у літературному творі Папченко Марія, учениця 8Б класу. В творі «Ода юним олімпійцям України» конкурсантка доводить, що українці – сильний народ, як фізично, так і морально, і ще не одне століття український гімн лунатиме на олімпійських іграх, просл ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 825 | Додав: Lubov | Дата: 05.12.2012

1 грудня на базі Солонянської СЗШ №1 відбулися зональні змагання із Захисту Вітчизни. Від нашої школи у змаганнях брали участь юнаки: Бесараб Олександр, Загреба Сергій, Охаба Іван, Ковалевський Ігор, Кравченко Іван, Бабай Максим. Змагання проходило у п’яти номінаціях: стрільба, підтягування, комплексна вправа, метання м’яча в ціль, «човниковий» біг. Вітаємо наших учасників із перемогою в командній першості та першими місцями в окремих видах змагань: стрільбі, підтягуванні, виконанні комплексної вправи.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 518 | Додав: Lubov | Дата: 04.12.2012

      В учнівській олімпіаді з фізичної культури брали участь хлопці та дівчата 11 класів. Програма Всеукраїнської олімпіади складалася із двох частин: практичної та теоретико-методичної. Теоретична частина містила тестові питання, які відповідають вимогам до мінімуму знань випускників основної школи з предмета «Фізична культура» та проводилася спільно для хлопців і дівчат у комп’ютерній лабораторії.
     Конкурсні практичні іспити складалися із виконання фізичних вправ базової частини програми з фізичної культури за різними розділами:
- легка атлетика (хлопці, дівчата):стрибок в довжину з місця, човниковий біг;
- гімнастика (хлопці, дівчата): виконання акробатичних комбінацій, які мають обов’язковий характер;
- волейбол (дівчата);
- футбол (хлопці);
- баскетбол (хлопці, дівчата).
       Нашу школу представляли ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 582 | Додав: Lubov | Дата: 03.12.2012

Офіційний адміністративний сайт КЗО "Солонянська СШ № 1" створено для відображення управлінської діяльності закладу з питань організації навчально - виховного процесу.
Переглядів: 625 | Додав: Natalia | Дата: 25.11.2012

« 1 2 ... 65 66 67