Середа, 01.05.2024, 08:42
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 23 » Професійний конкурс учителів
18:34
Професійний конкурс учителів
   Районний професійний конкурс «Учитель року – 2014» проходить у два етапи. У першому етапі оцінювалися матеріали педагогічного портфоліо вчителя, науково-методичний рівень педагога та рівень сформованості ІКТ-навичок. Другий тур передбачав фахове випробування і презентацію власного педагогічного досвіду через залучення конкурсантів до самопрезентації, проведення  уроку, самоаналізу уроку та майстер-класу.
У номінаціях «Початкові класи» та «Трудове навчання» брали участь педагоги і нашої школи.
   Болдирева Людмила Михайлівна провела у Башмачанській СЗШ з учнями 3 класу інтегрований урок англійської мови та трудового навчання по темі «Зоопарк. Кольори. Об’ємні вироби з картону і паперу». У ході уроку Людмила Михайлівна допомогла учням створити художній образ засобами конструювання, розвивала уяву, фантазію, образне мислення школярів, що відбувалося у безпосередньому збагаченні словникового запасу учнів, вживанні лексичних одиниць в усному та писемному мовленні. Застосування на уроці ІКТ дозволило вчительці зробити його жвавим, цікавим, пізнавальним.
    Сангул Олена Євгенівна проводила урок трудового навчання в 5 класі на базі Жданівської СЗШ, тема уроку «Оздоблення виробів технікою декупаж». Діти добре оволоділи практичними навичками виучуваної техніки, про що свідчили вироби, які продемонстрували учні в кінці уроку.
    Бажаємо нашим колегам перемоги у конкурсі!
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 468 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/2