Четвер, 02.05.2024, 16:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 19 » Звіт перед громадою
01:28
Звіт перед громадою

Згідно з наказом МОН України від 23.03.05 р. №178 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-навчальних закладів перед  педагогічним колективом та громадськістю» з метою подальшого державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного й громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень проводиться звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів перед громадськістю.

Тринадцятого червня в комунальному закладі освіти «Солонянська середня загальноосвітня школа № 1 І – ІІІ ступенів Солонянської районної ради Дніпропетровської області» відбувся громадський звіт директора школи Шерстюк Наталії Олександрівни.  На зустріч були запрошені представники районної ради, члени батьківських комітетів кожного з 28 – ми класів, вчителі, працівники школи та  старшокласники.

Звіт  охопив основні  напрямки  діяльності директора  та колективу школи по створенню у навчальному  закладі належних умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти, виховної роботи, господарської та фінансової діяльності. Після обговорення звіту за результатами таємного голосування, згідно  протоколу лічильної комісії, роботу директора  школи  Шерстюк Н.О. із  93 – х присутніх 84 учасники зібрання оцінили, як задовільну, що становить 90,3 відсотка.

 

Переглядів: 418 | Додав: sherstiuk | Рейтинг: 5.0/1