Понеділок, 29.04.2024, 01:16
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 02
    У літературі кожного народу, серед її великих творців, є поети, імена яких оповиті невмирущою любов'ю і славою. Таким поетом українського народу є Тарас Григорович Шевченко, чия безсмертна спадщина - одна з найбільших вершин людського генія. Виховну годину про видатного сина українського народу провела в 4-А класі Олех Любов Іванівна. Гостями та уважними слухачами на святі були учні 3-А та 4-Б класів.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 555 | Додав: Lubov | Дата: 02.03.2013

   У п'ятницю, 1 березня, учні перших класів побували на загадковому острові. Подорож вони здійснювали на кораблі, а допомагали їм у цьому Болдирева Людмила Михайлівна, Зеленіна Оксана Вадимівна, Бакуменко Валентина Василівна. Цікаво було спостерігати, як учні наповнювали багажний відсік, піднімали вітрила для подорожі, випробовували силові якості. Подорож відбувалася шляхом виконання завдань спортивного спрямування.
Переглядів: 491 | Додав: Lubov | Дата: 02.03.2013

    У 4-Б класі Кулик Любов Вікторівна провела математичний КВК. Конкурсні завдання містили цікаві задачі на уважність, дотепність, логічне мислення, вміння обчислювати вирази. Учні залюбки розгадували ребуси, малювали за допомогою цифр тварин, людей, птахів.
Гостя свята Ворона-Каркарона нагородила переможців шоколадними медалями. Але головне діти визначили у пісні, яку заспівали всі разом:
«Конкурси ми пройшли впевнено,
бо математику учимо щодня.
Перемоги в конкурсах – не головне,
Аби дружба й злагода була».
Переглядів: 480 | Додав: Lubov | Дата: 02.03.2013