Неділя, 28.04.2024, 21:56
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 17
   Тиждень української мови та літератури у школі закінчився святом "Я рідну землю в слові возвеличу", присвяченому 90-річчю Солонянщини. Програма поєднувала в собі виконання українських пісень, танцювальні номери, інсценування, декламування учнями віршів поетів рідного краю, а також власних поезій.
  Гучними оплесками учні вітали запрошену на свято Олександру Миколаївну Мотулевську, яка зачитала свої поетичні твори та розповіла, як вони створювалися.
   Сюрпризом для присутніх стала поява на сцені героїнь твору Івана Нечуя-Левицького баби Палажки та баби Параски, яких бездоганно виконали вчителі Гандрабурова Юлія Вікторівна та Копиленко Альона Олександрівна
  Cюрпр ... Читати далі »
Переглядів: 497 | Додав: Lubov | Дата: 17.03.2013

   У п'ятницю, 15 березня, відбулася зустріч учнів дев'ятих класів із ведучим спеціалістом центру зайнятості з профорієнтації Самойленко Лесею Володимирівною. У грудні-січні вона проводила з учнями тестування на виявлення професійних нахилів, а цього разу ознайомила випускників із опрацьованими матеріалами та надала письмові рекомендації щодо вибору професії.
Переглядів: 586 | Додав: Lubov | Дата: 17.03.2013

   Свято Масляної символізує проводи зими та радісну зустріч весни. 14 березня на площі біля районного будинку культури відбулися святкові дійства за участю колективів району. Кожна організація демонструвала свій стіл достатку, на якому незмінною та обов'язковою стравою були млинці.
   Наша школа зробила це по-особливому: скручували млинці в трубочки, стягували у вузлики, складали конвертом, фарширували м'ясом, потрібкою, сиром, оздоблювали червоною ікрою, оливками. Вийшла чудова композиція! Дякуємо всім учителям за допомогу, а Гандрабуровій Юлії Вікторівні та Копиленко Альоні Олександрівні - за ініціативу й активну участь.

Переглядів: 641 | Додав: Lubov | Дата: 17.03.2013

    Вчителі біології Пушко Інна Володимирівна та Лаврінець Ольга Олександрівна разом із учнями десятих класів підготували та провели навчально-виховний захід із вшанування пам'яті та відзначення ювілейної річниці з дня народження В.І.Вернадського. Розповідь про нелегке, але насичене подіями життя вченого перепліталася з композиціями, що пояснюють колообіг речовин в природі. Вірші екологічного змісту доповнювали слова про необхідність «розумного» використання ресурсів Землі. Учні 3А класу, що представляли частинки живої природи, утворили навколо символічної земної кулі ланцюжок, який з'єднала Людина в одне ціле. Протягом всього заходу на екрані демонструвалися фотографії вченого, його сім'ї, колег, кадри про вшанування памяті Вернадського В.І. та вдячність нащадків.
   Цікави ... Читати далі »
Переглядів: 467 | Додав: Lubov | Дата: 17.03.2013