Понеділок, 29.04.2024, 02:42
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 17 » Я рідну землю в слові возвеличу
13:30
Я рідну землю в слові возвеличу
   Тиждень української мови та літератури у школі закінчився святом "Я рідну землю в слові возвеличу", присвяченому 90-річчю Солонянщини. Програма поєднувала в собі виконання українських пісень, танцювальні номери, інсценування, декламування учнями віршів поетів рідного краю, а також власних поезій.
  Гучними оплесками учні вітали запрошену на свято Олександру Миколаївну Мотулевську, яка зачитала свої поетичні твори та розповіла, як вони створювалися.
   Сюрпризом для присутніх стала поява на сцені героїнь твору Івана Нечуя-Левицького баби Палажки та баби Параски, яких бездоганно виконали вчителі Гандрабурова Юлія Вікторівна та Копиленко Альона Олександрівна
  Cюрприз став ще приємнішим, коли жінки, досхочу насварившись, зрозуміли, що на такому святі треба веселитися й тому пригостили всіх смачними варениками.
   Організаторами цього чудового свята були вчителі української мови та літератури Баглай Валентина Георгіївна, Папченко Ірина Сергіївна, Гандрабурова Юлія Вікторівна та Копиленко Альона Олександрівна.
Переглядів: 498 | Додав: Lubov | Рейтинг: 3.0/2