Субота, 04.05.2024, 17:44
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 22

17–19 березня 2016 року в Київському палаці дітей та юнацтва пройшла Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2016» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu».

Організаторами виступила Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Освіта Дніпропетровщини була представлена 110 навчальними установами області, з яких 103 професійно-технічні та загальноосвітні навчальні заклади. Наша школа взяла участь у роботі виставки і представляла свій досвід в тематичній номінації "Інновації закладів освіти у роботі з молоддю в позанавчальний час в умовах соціалізації та патріотичного виховання".
Вісімнадцять навчальних закладів Дніпропетровської ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: Inna | Дата: 22.03.2016

   Напередодні весняних канікул, 18 березня, учні 2Б класу разом зі своєю вчителькою Тищенко Тетяною Григорівною готувалися до зустрічі. Цього дня до школярів завітав воїн АТО Стецюк Сергій Анатолійович. Найбільш хвилюючою та радісною ця подія була для Тетянки. Цілий рік її татко виконував священний обов’язок, захищаючи незалежність нашої держави, перебуваючи на передових позиціях АТО.
  Розповідь Сергія Анатолійовича не залишила байдужим жодного другокласника. Воїну довелося побувати під обстрілом сумнозвісних «Градів», зазнати гіркоти втрати бойових побратимів й самому перенести тяжке поранення. Батько говорив із хвилюванням, а донька відчувала гордість від татусевих слі ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Lubov | Дата: 22.03.2016