Субота, 04.05.2024, 17:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 15

Нещодавно батьки випускників 11 - Б класу подарували для шкільної їдальні 100 тарілок. Висловлюємо щиру вдячність батькам 11 - Б класу і особисто Мазурик Ірині Валеріївні від імені педагогічного, учнівського та батьківського колективу за подарунок, адже посуд зайвим не буває!

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 429 | Додав: sherstiuk | Дата: 15.03.2016

 12 березня у нашій школі відбувалося урочисте дійство — Масляна. Це свято сягає своїми коренями у давнину і має обрядовий характер. Наші предки традиційно напередодні Великого посту цілий тиждень пекли млинці - символ сонця та багатства, пригощали ними своїх родичів, сусідів, раділи та веселилися. Ми також вирішили продовжити цю народну традицію.

Усі класні колективи школи прийняли участь у святкуванні Масляної. Вестибюль школи наповнився святково прибраними столами достатку з різноманітною випічкою. Були тут не лише млинці, а й пироги, булочки, рогалики та інша здоба. Учні 7Б класу (класний керівник Купрій Оксана Миколаївна) підготували невеличку виставу про значення та трациції кожного дня масляного тижня, співали українські пісні, інсценували народні обряди.

В українських народних костюмах & ... Читати далі »

Переглядів: 338 | Додав: Inna | Дата: 15.03.2016

  Недаремно свято 8 березня, свято усіх жінок і дівчат, відзначається на початку весни. Адже навесні природа пробуджується і дає початок всьому живому на землі. Так і жінка уособлює собою продовження роду і нове життя.

Традиційно в цей день учні школи привітали жіночу частину шкільного колективу, дівчаток, мам, бабусів і сестричок зі святом. В їх адрес звучали чудові слова вдячності, побажання здоров'я, щастя, миру і благополуччя. Дзвінкі пісні, запальні танці та весняний настрій стали подарунком до свята.

Підготували і провели концерт педагог-організатор Купрій Оксана Миколаївна, вчитель музичного мистецтва Гандрабурова Юлія Вікторівната учнівський колектив школи.

Переглядів: 387 | Додав: Inna | Дата: 15.03.2016

  Нещодавно група випускників школи відвідала історичний факультет Дніпропетпровського національного університету імю Олеся Гончара.

 Метою поїздки було ознайомлення з вищим навчальним закладом Дніпропетровська, напрямками освітньої діяльності, екскурсії навчальними кафедрами та музеями історичного факультету.

Про правила вступу та умови навчання в ДНУ розповів доктор історичних наук, професор кафедри історії України, декан Світленко Сергій Іванович. Цікаву і пізнавальну екскурсію провів кандидат історичних наук, доцент кафедри історіографії, джерелознавства та архівознавства Євген Леонорович Фещенко.

Переглядів: 652 | Додав: Inna | Дата: 15.03.2016

  На початку березня в Солонянській СЗШ № 1 було організовано День відкритих дверей по організації профорієнтаційної роботи для учнів. Надаємо для перегляду ФОТОЗВІТ "Організація профорієнтаційної роботи"

Переглядів: 424 | Додав: sherstiuk | Дата: 15.03.2016

   До уваги учнів, учителів та батьків! 

  5 травня 2016 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української  мови і літератури. На допомогу абітурієнтам пропонуємо добірку фільмів за мотивами творів української літератури. Це допоможе візуалізувати, краще запам’ятати і зрозуміти прочитане.

Фільми та мультфільми за творами української літератури можна знайти  на порталі «Педрада» http://pedrada.com.ua/news/gruppy/zno/pidgotovka_do_zno_z_ukrayinskoyi_movi_i_literaturi_videomateriali/: ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: sherstiuk | Дата: 15.03.2016