Понеділок, 29.04.2024, 11:16
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 6 » Марафон дитячої творчості
13:24
Марафон дитячої творчості
   З 9 лютого на Дніпропетровщині розпочався Марафон дитячої творчості «Діти єднають Україну», який спрямований на створення умов для творчої самореалізації обдарованої учнівської молоді Дніпропетровської області та всієї України. У Дніпропетровській області Марафон буде проводитися протягом усього року. Він розділений на два етапи, в кожному з яких буде п'ять номінацій.
    Перший етап Марафону буде проходити з 11 лютого по 1 червня. Він передбачає проведення творчих конкурсів у номінаціях: образотворче мистецтво, вокальне мистецтво, хореографічне мистецтво, література, декоративно-ужиткове мистецтво.
    Активну підготовку школярів до фестивалю проводила вчителька музичного мистецтва Солонянської СЗШ №1 Гандрабурова Юлія Вікторівна. 5 квітня відбувся районний фестиваль дитячої творчості «Діти єднають Україну». До фінальної частини увійшли представники й нашої школи: Копиленко Анна, Лук’яненко Крістіна, Головій Анна та Чепець Єлизавета. Всі вони отримали Дипломи лауреатів фестивалю та продемонструють свою обдарованість у вокальному мистецтві на обласному фестивалі.
Переглядів: 525 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/2