Понеділок, 29.04.2024, 15:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 06
   5 квітня у школі проходила операція «Чистодвір». Активну участь у ній взяли всі класні колективи. Ними впорядковано шкільні ділянки, наведено порядок на спортивних майданчиках, на подвір’ї школи. Разом із учнями облаштовували територію школи вчителі та інші працівники школи.
Переглядів: 692 | Додав: Lubov | Дата: 06.04.2013

   З 9 лютого на Дніпропетровщині розпочався Марафон дитячої творчості «Діти єднають Україну», який спрямований на створення умов для творчої самореалізації обдарованої учнівської молоді Дніпропетровської області та всієї України. У Дніпропетровській області Марафон буде проводитися протягом усього року. Він розділений на два етапи, в кожному з яких буде п'ять номінацій.
    Перший етап Марафону буде проходити з 11 лютого по 1 червня. Він передбачає проведення творчих конкурсів у номінаціях: образотворче мистецтво, вокальне мистецтво, хореографічне мистецтво, література, декоративно-ужиткове мистецтво.
    Активну підготовку школярів до фестивалю проводила вчителька музичного мистецтва Солонянської СЗШ №1 Гандрабурова Ю ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: Lubov | Дата: 06.04.2013

   У п’ятницю, 5 квітня, в приміщенні Солонянської СЗШ №1 відбувся районний конкурс «Молодь обирає здоров’я». Команду нашої школи готувала вчитель з основ здоров’я Волощенко Наталія Миколаївна.
   Учні школи Таран Віталій, Жищук Аліна, Обрядіна Ірина, Тиховська Альона, Ковалевський Ігор, Ходак Євген, Кузьменко Юлія продемонстрували яскравий виступ, який сподобався і глядачам, і журі. Разом із командами Олександропільської та Василівської середніх шкіл конкурсанти Солонянської СЗШ №1 посіли призове місце, а команда Тритузнянського НВК стала найкращою у цьому конкурсі.
Переглядів: 530 | Додав: Lubov | Дата: 06.04.2013