Субота, 04.05.2024, 09:36
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 3 » Національно-патріотичне виховання учнів на уроках предмету «Захист Вітчизни»
17:57
Національно-патріотичне виховання учнів на уроках предмету «Захист Вітчизни»

18 лютого  2016 року у Солонянській СЗШ №1 був проведений семінар-практикум  вчителів предмету «Захист Вітчизни»  на тему «Національно-патріотичне виховання учнів на уроках предмету «Захист Вітчизни»: актуальність і реальність». (Відеофільм).  На позитивному досвіді роботи вчителів району була показана ефективність системи планування та проведення уроків ЗВ з національно-патріотичного виховання учнів. Директор школи Шерстюк Н.О. та заступник директора школи з виховної роботи Пушко І.В. ознайомили гостей з організацією роботи педагогічного колективу за напрямками героїко-патріотичного виховання в Солонянській СЗШ №1. Заступник військового комісара Бакуменко В.М. окреслов шляхи співпраці районного військового комісаріату, відділу освіти райдержадміністрації, РО СОУ з питань національно-патріотичного виховання молоді. Директор Солонянського РНМК, вчитель ЗВ Солонянської СШ №1 Шерстюк Б.В. розповів про створення навчального комплексу з викладання предмету «Захист Вітчизни», як необхідну умову ефективної роботи з героїко–патріотичного виховання учнів. Директор Сурсько-Михайлівської СШ Колесник В.В. та вчитель історії цієї ж школи Біжко І.М. запросили педагогів на інтегрований урок в 10-А класі «Стрілецька зброя та поводження з нею».

Сергієнко В.Г (Василівська ЗСШ-інтернат) провів для присутніх майстер-клас у 10-Б класі «Стрілецька зброя, поводження з нею, догляд і зберігання».

Методист РНМК Шмигельський М.С. закцентував увагу на плануванні та організації цікавої позакласної роботи з національно-патріотичного виховання та надав методичні рекомендації щодо організованого закінчення навчального року, оцінки навчальних досягнень учнів, ведення класного журналу та шкільної документації вчителем ЗВ.

Презентація «Національно – патріотичне виховання у Солонянській СЗШ № 1»

Переглядів: 1221 | Додав: sherstiuk | Рейтинг: 0.0/0