Субота, 04.05.2024, 11:45
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 21 » Районний семінар вчителів географії
23:20
Районний семінар вчителів географії

  17 березня на базі Солонянської СЗШ №1 відбувся районний семінар-практикум учителів географії на тему "Практичний аспект викладання географії в умовах впровадження нових державних стандартів шкільної географічної освіти". 

  Педагоги району мали змогу познайомитися з досвідом роботи по впровадженню практичних методів навчання та інформаційно-комунікаційних технологій учителів географії Солонянської СЗШ №1 Бондар Вікторії Олександрівни та Лимар Олени Михайлівни.
  Також власні напрацювання з даної теми представили учитель географії Новопокровської СЗШ Нікітчук Олена Адамівна і учитель географії Письмечівської СЗШ Приймак Олена Миколаївна.
  В рамках проведення семінару молоді учителі мали змогу попрацювати над методикою викладання теми "Топографічна карта" (заняття провела учитель географії Солонянської СЗШ №1 Лимар О.М.).
  Досвідчені педагоги на базі Солонянської шкільної лабораторії нових інформаційних технологій (СШЛНІТ) познайомилися з електронними науково-методичними комплексами з географії (презентувала учитель географії Солонянської СЗШ №1 Бондар В.О.) і хмарними технологіями, які презентували завідувач СШЛНІТ Бондар В.А. і учитель географії Бондар В.О.
  Результативність впровадження ІКТ і практичних методик викладання географії продемонстрували вихованці Солонянської СЗШ №1, які презентували учнівський проект і висвітлення його на сторінках шкільної газети.
  З матеріалами семінару пропонуємо познайомитися на сторінці "Творчий пошук".
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 356 | Додав: sherstiuk | Рейтинг: 0.0/0