Понеділок, 29.04.2024, 08:23
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 03
Україна - це та земля, що дала світові славного генія Тараса Григоровича Шевченка, який все життя, весь свій могутній талант присвятив служінню своєму народові. На початку березня ми відзначаємо 200 річницю з дня народження Великого сина великого народу, Велетня духу і Пророка нації. Вшановуючи пам'ять Тараса Шевченка, учні 4-А класу та вчитель Голуб Людмила Олександрівна провели чудовий виховний захід «Вічна дорога пам’яті». Школярі вкотре усвідомили, що Кобзар для України є тим національним символом, який з’являється в кожного народу саме в той момент, коли здається, що народу цього вже немає. Він не тільки «возвеличив отих рабів німих», а повернув надію на свободу, вказав шляхи до національного визволення, навчав шанувати самих себе. Минають роки, а слово Шевченка живе, кличе нас до єдності, віри і любові.
Переглядів: 484 | Додав: Inna | Дата: 03.03.2014

27 лютого в усіх класах школи пройшов Єдиний урок патріотизму «Я вклонюся священній землі, тій землі, що для мене, як мати».
Учні 7-А, 9-А та 10-Б класів відвідали шкільний музей, де вчителі історії Макієвська Тамара Юріївна та Фещенко Олена Юріївна розповіли про історичне минуле рідного краю, про видатних земляків, чий значний внесок у науку, культуру, сільське господарство примножив славу Дніпропетровської області.
Цікавим та змістовним був усний журнал «Дніпропетровщина - моя маленька Батьківщина», який підготували та провели учні 9-Б класу (класний керівник Земляна Тетяна Іванівна) і 6-Б класу (класний керівник Баглай Валентина Георгіївна). Перегляд презентацій, відеофільму про рідне місто та унікальні об’єкти Дніпропетровської області, сприяли кращому висвітленню місця області на карті країни, ролі її видатних діячів в історії, культурі, економіці, науці, у сільськогосподарській галузі держави. ... Читати далі »
Переглядів: 464 | Додав: Inna | Дата: 03.03.2014