Понеділок, 29.04.2024, 02:51
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 13
Під таким девізом пройшов трудовий десант з впорядкування території школи. Учні, вчителі та технічний персонал активно долучилися до весняного прибирання шкільного садку, квітників, зелених газонів від торішнього листя, ялинових шишок та гілок дерев. Через якийсь час посвітлішали шкільні доріжки, зазеленіли газони, а садок та стадіон виглядали охайними та доглянутими. Яскраве сонечко підбадьорювало та додавало наснаги. А спільна праця по благоустрою рідної школи забезпечила весняний настрій.
Переглядів: 503 | Додав: Inna | Дата: 13.03.2014

11 березня у школі стартувала декада класних керівників. Вчителі Литвин Майя Олександрівна та Величко Інна Олексіївна підготували та провели для учні виховну годину «Етикет і ми». Змагалися дві команди від кожного класу «Лицарі Благородності» - 11-А клас та «Чемні горобчики» - 10-А клас. Упродовж виховного заходу учні пригадали поняття про основи етикету вітання, розповіли про традиційні в Україні форми вітання, про походження звичаїв, пов’язаних із вітаннями. У ході практичного туру брейн-рингу старшокласники розвивали навички оволодіння правилами етикету, пов’язаними з вітанням, а також освоїли правила сервіровки святкового столу.
Етикет визначає загальновизнані форми спілкування між людьми, вміння підтримувати розмову, мистецтво робити подарунки та багато іншого. Дотримання правил етикету перш за все говорить про внутрішню культуру людини. Учні 11-А та 10-А класів підтвердили, ... Читати далі »
Переглядів: 608 | Додав: Inna | Дата: 13.03.2014

У нашій школі 11 березня відбулося свято-конкурс читців поезії Великого Кобзаря.
Тарас Григорович Шевченко був, є і буде гордістю кожного українця. Учні 9-х класів із особливим хвилюванням читали напам’ять поезії Тараса Шевченка.
У конкурсі взяли участь дванадцять учнів: Заламай Олександр, Ряполов Антон, Чогут Дар’я, Пампур Анастасія, Щербина Анна, Юрченко Владислав, Шин Вікторія, Кляуз Катерина, Гасанов Рустам, Біжко Юлія, Рульова Владислава, Тян Степан.
Найкраще поезії прочитали Юрченко Влад та Пампур Настя. Усіх здивував Тян Степан виконанням авторського вірша про Кобзаря.
Кожен із читців та всі присутні ще раз переконалися, що Шевченко – явище унікальне. Він – вершинна парость родового дерева нашої нації, виразник і хранитель народного духу.
У Шевченкові ми і зараз бачи ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 531 | Додав: Inna | Дата: 13.03.2014