Понеділок, 29.04.2024, 00:57
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 19
За результатами обласних зональних змагань із стрітболу юнаки Солонянської середньої загальноосвітньої школи №1 увійшли до фінальної частини змагань, яка відбудеться 28 березня в місті Кривому Розі. Вітаємо наших спортсменів Купрія Богдана, Ковалевського Ігоря, Бессараба Олександра, Бабая Максима та бажаємо їм вдалого виступу наступного тижня. Разом із нашими юнаками честь Солонянського району на обласних змаганнях буде захищати команда дівчат Єлізарівської СЗШ. А сьогодні ці дві команди зустрілися в товариській зустрічі в спортивній залі школи. Результат гри нікого не цікавив, але сильна стать вона тому і називається так.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 459 | Додав: Lubov | Дата: 19.03.2014

Вийшла з друку шкільна газета "Пульс школи" №83, яка знайомить читачів із заходами, які відбулися в школі та класних колективах у ході проведення декади початкових класів. Без сумніву, цікаві та яскраві події запам’яталися і глядачам, і самим учасникам.
Переглядів: 491 | Додав: Lubov | Дата: 19.03.2014

В ході декади класних керівників та з нагоди 200-річчя Т.Г.Шевченка серед учнів 6-Б та 6-А класів пройшов цікавий конкурс шевченкознавців. Дві команди від кожного класу визначали хто краще знає біографію, життєву долю, літературну та художню творчість Кобзаря. Жваве спілкування учасників конкурсу, інтелектуальні запитання та доброзичлива атмосфера створили дійсно конкурсний азарт. Переможцями у командному заліку стала команда 6-Б класу , а кращими шевченкознавцями визнано Горб Лізу (6-А клас) та Дементієвську Лізу (6-Б клас). Підготували та провели конкурс класні керівники Баглай Валентина Георгіївна та Овдієнко Ліана Олександрівна.
Переглядів: 505 | Додав: Inna | Дата: 19.03.2014

Для учнів 10-х класів дуже важливим є питання вибору подальшого навчання, тому виховну годину вони присвятили саме знайомству зіз світом цікавих професій. Учні 10-А та 10-Б класівпідготували змістовні та інформативні презентації про свій майбутній омріяний шлях. Вони розповіли про можливості отримання професії, про перспективи працевлаштування, кар'єрне зростання. Класні керівники Сташкова Валентина Дмитрівна та Величко Інна Олексіївна побажали своїм учням здійснення мрій, успіхів на обраній стежині та задоволення від своєї майбутньої професійної діяльності.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 422 | Додав: Inna | Дата: 19.03.2014