Четвер, 02.05.2024, 12:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 07

Напередодні знаменного свята - Дня Перемоги над нацизмом у Європі - у школі була оголошена акція по створенню фото галереї "Вони захистили мир". Учні готували розповіді про своїх рідних, які стали учасниками або свідками подій Другої світової війни та доповнювали розповіді-спогади фотографіями ветеранів. І ось вже готова фото галерея розмістилася у вестибулі школи і тепер кожен може побачити і дізнатися які мужні, сміливі і відважні прадідусі і прабабусі у наших учнів. Пам'ятайте їх подвиг і пишайтеся своїми рідними, що захистили для нас мирне небо.

Переглядів: 387 | Додав: Inna | Дата: 07.05.2015

7 травня у школі пройшов Єдиний урок патріотизму "Мужність і відвага крізь покоління". Він був присвячений незгасимій пам'яті про події Другої світової війни. Учні початкової школи провели інформаційно-виховні заходи, учні 5Б (класний керівник Копиленко А. О.), 6Б (Купрій О.М.), 6В (Щукіна К.І.), 7А (Овдієнко Л.О.), 8А (Лимар О.М.), 9А (Дубовик Ю.П.), 9Б (Папченко І.С.) та 9В (Давидова Н.В.) переглянули документальні та художні фільми про війну. Для учнів 5А класу (класний керівник Колосова І.В.) вчителька історії Макієвська Тамара Юріївна провела екскурсію у шкільній Кімнаті Бойової слави. 6А клас разом з класним керівником Волощенко Н.М. підготували літературно-поетичну композицію "Пам'ятаємо! Перемагаємо!". А учні 7Б класу (класний керівник Баглай В.Г.), отримавши напередодні завдання написати твір-спогади "Мій прадід - герой!", представляли свої роботи. Вчи ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Inna | Дата: 07.05.2015

В серцях ветеранів – осколки війни.
Лиш пам’ять – від ран отих ліки.
Не їхня лиш пам’ять, а й ваша, сини,
І ваша, онуки, - навіки.
У вівторок, 5 травня, учні 6А та 6В класів та класні керівники Волощенко Наталія Миколаївна і Щукіна Катерина Іванівна відвідали пам'ятні місця с.Військове. У музеї Військової школи заступник директора з виховної роботи Пшенічнікова Валентина Сергіївна провела цікаву екскурсію. Вона розповіла про історію заснування села, про походження речей, зібраних у музеї, про долі людей, які були учасниками військових подій у далекому 1943 році. Потім учні та вчителі побували на меморіальному комплексі на місці переправи через Дніпро, пригадали як саме відбувалося форсування річки та яких жертв це коштувало нашому народу, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Переглядів: 314 | Додав: Inna | Дата: 07.05.2015