Четвер, 02.05.2024, 08:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 30

Сьогодні, 30 травня, відбувся випускний вечір для одинадцятих класів Солонянської СЗШ № 1. Розпочався він, за традицією, урочистою ходою від рідної школи до районного будинку культури та покладанням квітів до меморіалів. Нині все було святковим, прекрасним і неповторним - і оригінально прикрашена сцена, і вбрання випускників, і сценарій урочистостей. Все навколо майоріло різнобарв'ям квітів, добрими і щирими посмішками. Директор школи Шерстюк Наталія Олександрівна привітала випускників та вручила атестати. Зворушливі й щирі виступи прозвучали від голови Солонянської районної ради Саліженко Людмили Миколаївни, в.о. заступника голови РДА Черкаської Тетяни Миколаївни, голови ради школи Середи Ольги Анатоліївн ... Читати далі »

Переглядів: 789 | Додав: sherstiuk | Дата: 30.05.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Привітання педагогам шкіл Дніпропетровської області з нагоди свята Останнього дзвоника

Шановні вчителі!

Закінчився ще один навчальний рік. Він був непростим, та ви вкотре довели, що завдяки досвіду і професіоналізму здатні виховати нове покоління освічених, ерудованих і головне – небайдужих українців.

Зараз ваші випускники ще зовсім юні хлопці та дівчата. Та пройде трохи часу, і саме вони збудують ту сильну й незалежну Україну, якою її хоче бачити весь світ.

Дякую за відданість справі, якій ви присвятили життя ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: sherstiuk | Дата: 30.05.2015

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!

Від щирого серця вітаю всіх вас зі святом Останнього дзвоника!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків. Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.

Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники – дорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно ... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: sherstiuk | Дата: 30.05.2015