Четвер, 02.05.2024, 02:43
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 21

Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. Сьогодні в школі відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. Зранку лунали українські пісні, патріотичні вірші, потім учні взяли участь у районному параді вишиванок. Учасниками свята стали не лише діти, а й вчителі та персонал школи. Проведення такого свята продемонструвало, що педагоги та учні школи відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій св ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: Inna | Дата: 21.05.2015

Учні та вчителі школи взяли участь у благодійному ярмарку «Солонянщина – краплинка європейської України», присвяченого Дню Європи в Україні . На ярмарку нашу школу представляли вчителі Папченко Ірина Сергіївна, Колосова Ірина Валеріївна та Дубовик Юлія Павлівна, а також учні 9-10 класів. Для реалізації були представлені вироби дитячої творчості, домашня випічка, кондитерські вироби, печиво, солодощі. Виручені кошти у сумі 1061 гривня будуть цільово направлені колишнім учням школи, які зараз захищають мир і спокій України.

Переглядів: 464 | Додав: Inna | Дата: 21.05.2015

На початку травня учні, батьки та вчителі школи взяли участь у благодійна акція «Від серця до серця», яка була направлена на збір м’яких іграшок та солодощів для передачі дітям інтернату станиці Луганська. Дитяча небайдужість переконує, що ми виховуємо у їх серцях співчуття до чужого лиха, добро, співпереживання та поняття єдності, справедливості, мужності і героїзму.
Переглядів: 600 | Додав: Inna | Дата: 21.05.2015