Четвер, 02.05.2024, 13:34
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 30 » Прощавай, рідна школо!
23:42
Прощавай, рідна школо!

Сьогодні, 30 травня, відбувся випускний вечір для одинадцятих класів Солонянської СЗШ № 1. Розпочався він, за традицією, урочистою ходою від рідної школи до районного будинку культури та покладанням квітів до меморіалів. Нині все було святковим, прекрасним і неповторним - і оригінально прикрашена сцена, і вбрання випускників, і сценарій урочистостей. Все навколо майоріло різнобарв'ям квітів, добрими і щирими посмішками. Директор школи Шерстюк Наталія Олександрівна привітала випускників та вручила атестати. Зворушливі й щирі виступи прозвучали від голови Солонянської районної ради Саліженко Людмили Миколаївни, в.о. заступника голови РДА Черкаської Тетяни Миколаївни, голови ради школи Середи Ольги Анатоліївни, батьків, вихователів, перших учителів, класних керівників Величко Інни Олексіївни та Сташкової Валентини Дмитрівни. Від одинадцятикласників звучали слова подяки вчителям та батькам.    Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б'ється серце, а то і зовсім десь зникає його стукіт, бо у вирій життя полетять їхні пташенята. За давньою традицією, благословили в дорогу дітей хлібом-сіллю. На завершення свята всі присутні змогли насолодитися яскравим танцювальним флеш-мобом у виконанні випускників та учнів школи.

Випускники кружляють у прощальному вальсі, в якому поринають у спогади, мрії, сподівання, відчуваючи радість і світлу печаль. Адже позаду - батьківський та шкільний поріг, попереду - незвідана даль...

До школи прийдуть нові діти і вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати, наставляти і випускати в життя.
          Дорогі випускники! Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі школи, котра дала вам путівку в життя.
          Щасливої вам дороги!

Переглядів: 790 | Додав: sherstiuk | Рейтинг: 5.0/1