Неділя, 28.04.2024, 16:41
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 23

17 листопада для учнів 2А, 2Б та 2В класів у вестибюлі школі були влаштовані розважальні конкурси. Діти залюбки повторювали танцювальні рухи ведучих, співали та імпровізували цікаву пісеньку про повітряну кульку, виконали веселу зарядку, із задоволенням відгадували загадки. На черзі веселі перерви для учнів 3-х та 4-х класів. Організували та провели захід педагог-організатор Купрій О.М., вчитель музики Гандрабурова Ю.В.а також члени учнівського самоврядування.

Переглядів: 467 | Додав: Inna | Дата: 23.11.2014

Пам'ять — нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Лихі часи 1932-1933 років — одна з найстрахітливіших сторінок у історії України. Пам'ять про Голодомор має бути вічною, як реквієм, як знак незламності українського духу. 21 листопада у актовій залі школи відбулася лінійка-реквієм, присвячена Дню памяті жертв трагічної події в історії України. Члени шкільного патріотичного клубу нагадали присутнім про штучно створені умови голоду в селах, наслідки таких дій, вшанували память загиблих хвилиною мовчання та запалили свічки на знак незгасимої віри в силу духу українського народу.

Переглядів: 343 | Додав: Inna | Дата: 23.11.2014

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Захисникам на Сході вкрай потрібні увага, добре слово, позитивні емоції, які надихають на перемогу та підтримують бойовий дух. Щоб підтримати наших захисників, вчителі школи, яким не байдужа доля нашої країни, долучилися до акцій на підтримку воїнів. Вчителі, учні та їх батьки зібрали речі першої необхідності, продукти харчування, засоби особистої гігієни та передали волонтерам. Школярі намалювали патріотичні малюнки, написали листи зі щирими слова вдячності та підтримки, які були направлені бійцям 25 повітряно-десантної бригади смт Гвардійське, Новомосковського району, Дніпропетровської області а також у військові частини, де служать наші земляки. У відповідь вояки передали палкий привіт учням і сподівання на подальше листування.
Переглядів: 435 | Додав: Inna | Дата: 23.11.2014