Неділя, 28.04.2024, 06:19
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 28

   Щороку у листопаді проходить Всеукраїнський конкурс вікторин, літературних творів та малюнків "Олімпійський рух: історія та сьогодення". Він проводиться з метою виховання дітей та підлітків на гуманістичних ідеалах олімпізму, формування у них потреби ведення здорового способу життя та залучення їх до активних занять спортом та фізичною культурою. Цього року у конкурсі малюнків взяли участь 29 учнів. У роботах школярі відобразили своє бачення цієї тематики. Найкращими визнано малюнки Парфьонової Тетяни, Пашкова Нікіти, Павленко Олександри, Кіприч Софії, Дмитренко Юлії, Демченко Катерини. У конкурсі літературних творів "Олімпійський рух: історія та сьогодення" від нашої школи брали участь учениця 10Б класу Папченко Марія та уч ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: Lubov | Дата: 28.11.2014

   Триває ХV Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. Цього року кращими знавцями рідної мови стали учні: Богатеренко Анастасія, Миргородська Єлизавета, Пікінер Олександра (3А клас), Строменко Валерія, Габор Кирило, Кутова Діана (4А клас), Федорова Людмила (5А клас), Дмитренко Юлія (6В клас), Денисенко Анна (7Б клас), Лісконог Карина (8А клас), Гапоненко Вікторія (9А клас), Татара Діана (10А клас) та Пономаренко Яніна (11А клас). Вони й представляли нашу школу на ІІ (районному) етапі. Роботи учнів початкових класів були високо оцінені членами журі: усі вони посіли призові місця. Пономаренко Яніна та Дмитренко Юлія також стали призерами конкурсу.
    Любіть свою мову, вивчайте й будьте готові підтвердити звання знавців рідної мови!

Переглядів: 543 | Додав: Lubov | Дата: 28.11.2014

У Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2015» педагогічну майстерність могли продемонструвати вчителі в таких номінаціях: «Українська мова та література», «Хімія», «Образотворче мистецтво», «Правознавство» та «Класний керівник». Нашу школу представляли вчителі української мови та літератури Гандрабурова Юлія Вікторівна і Копиленко Альона Олександрівна, образотворчого мистецтва – Новік Дар’я Сергіївна, Дубовик Юлія Павлівна демонструвала свою майстерність у номінації «Класний керівник». Названі педагоги вже не перший рік беруть участь у різноманітних ко ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: Lubov | Дата: 28.11.2014