Неділя, 28.04.2024, 00:53
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 27

Надзвичайною подією для учнів 4А класу стала зустріч з колишнім випускником школи а тепер бійцем зони АТО Величком Павлом Борисовичем. Вона стала продовженням патріотичного виховання підростаючої молоді. Напередодні Московка Юрій Миколайович, дідусь учня 4А класу Габора Кирила, приніс до школи синьо-жовтий стяг зі Сходу. Під цим прапором воювали солдати 74 окремого розвідувального батальйону і залишили на полотнищі свої підписи. На ньому залишив свій автограф і Павло Борисович. Прапор як реліквію передали до шкільної Кімнати бойової та трудової слави. Натомість учні 4А класу виготовили нове полотнище із своїми побажаннями скорішої перемоги та миру в Україні. Його віддадуть солдатам як символ зв’язку поколінь, як запоруку незламності українського народу. А ще четвертокласники підготували солодкий гостинець, малюнки та листи для бійців Сх ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Inna | Дата: 27.11.2014

26 листопада у школу завітали представники районного центру зайнятості, Дніпропетровського вищого професійного училища № 55 та Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. Вони ознайомили учнів із пріорітетними професіями на ринку праці, ознайомили з умовали вступу та навчання у ВНЗ. Бурхливі емоції викликала презентація власних виробів учениць швейного відділення училища. Вони запевнили, що правильний вибір професії — це запорука плідної праці та благополуччя в майбутньому.
Переглядів: 438 | Додав: Inna | Дата: 27.11.2014

21 листопада учні 10А класу провели інформаційний дайджест з нагоди встановлення указом Президента України Дня Гідності та Свободи та приурочений річниці подіям Майдану у Києві. Вони нагадали школярам про те, як розпочиналися акції протесту в центрі столиці, як розгорталися події потім та якими наслідками обернулося протистояння беззбройних мітингувальників озброєним загонам ОМОНу. Ми не маємо права забувати імена Героїв Небесної Сотні, першим з яких є наш земляк Сергій Нігоян. Старшокласники висловили сподівання, що загибель Героїв була недаремною - ми будемо гідні їхньої самовіданності та самопожертвування заради майбутнього України. За матеріалами дайджесту у школі виготовлений інформаційний стенд. Підготували виступ учитель історії Козило Юрій Валерійович та класний керівник 10А класу Гандрабурова Юлія Вікторівна

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 680 | Додав: Inna | Дата: 27.11.2014