Неділя, 05.05.2024, 20:58
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 22
Сьогодні, 22 жовтня, у школі відбулася акція "Чистодвір". Учні 4-11 класів після уроків дружно взялися за знаряддя праці, щоб прибрати опале листя. Хоч і багато роботи прибавила осінь, але веселий гамір та сонячний теплий день додали наснаги і учням і вчителям. І ось все листя зібране у кучі, змітаються останні гілочки. Як чисто та затишно стало на території школи. Прислів'я "Чисте довкілля - здорові діти" стає актуальним як ніколи.
Переглядів: 451 | Додав: Inna | Дата: 22.10.2014

У суботу, 18 жовтня, у Солонянській середній загальноосвітній школі № 1 відбулося Свято козацької слави.
Учні 5-8 класів взяли участь у підготовці і проведенні козацьких розваг. Святу передувала серйозна підготовка. Учні придумували назву команди, девіз, емблему, готували костюми, розучували пісні. Також учасники змагань вивчали історію одягу, страв, зброї, звички та традиції козаків.
І ось нарешті – фанфари! Змагання розпочалося! У складі журі – директор школи Шерстюк Наталія Олександрівна, учитель історії Черевата Ніна Андріївна, учитель української мови та літератури Папченко Ірина Сергіївна, голова Ради лідерів школи Головій Анна. Суддям нелегко було визначити переможців у конкурсах, адже всі учасники розумні, сильні, спритні, умілі, гарно одягнені.
Перший конкурс – ведучі викликають на сцену кошових отаманів, яким треба пояснити значення козацьких назв. Переможцями стали Петренко Богдан (5А клас), Хирса Анна (6В клас), Колодченко Оксана (6Б клас).
Усі к ... Читати далі »
Переглядів: 486 | Додав: Inna | Дата: 22.10.2014