Субота, 04.05.2024, 09:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 24

17 грудня в актовій залі школи відбулася профорієнтаційна зустріч викладачів Українського Державного хіміко-технологічного університету з учнями 10-11 класів. Вони розповіли про напрямки підготовки та факультети ВНЗ, прочитали пізнавальні лекції про технології неорганічних речовин, технологічні процеси виготовлення та використання харчових добавок, розробки нових ліній косметичних засобів, а також продемонстрували фільм про цікаве життя студентів.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 382 | Додав: Inna | Дата: 24.12.2014

З метою проведення правових заходів та в ході тижня правових знань у школі пройшла зустріч учнів 5-6 класів з працівниками правоохоронних служб. Головний спеціаліст Солонянського управління юстиції Усенко Ірина Анатоліївна та головний спеціаліст служби у справах дітей Сербіна Людмила Юріївна познайомили школярів з основними законодавчими документами, закріпили знання про права дітей, в ході розвиваючої гри нагадали про обов’язки учнів.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 556 | Додав: Inna | Дата: 24.12.2014

  19 грудня до школярів та вчителів Солонянської  СЗШ № 1 завітав Святий Миколай. Учні 5Б класу та їх класний керівник Фещенко Олена Юріївнапідготували театралізоване дійство та запросили на свято молодших школярів. Початківці з нетерпінням чекали появи Чудотворця, адже Миколай не лише заступник знедолених, а й завжди приносить дарунки для слухняних та вихованих дітей. А учні 5А класу (класний керівник Колосова Ірина Валеріївна)привітали зі святом працівників школи і побажали їм щастя, добробуту, здоров’я та миру. І діти і дорослі отримали позитивні враження та велике задоволення від казкового дійства п’ятикласників.

Переглядів: 478 | Додав: Inna | Дата: 24.12.2014

Діти, батьки та вчителі школи не залишилися байдужими до гіркої дитячої долі. Напередодні Дня Святого Миколая ними були зібрані речі першої необхідності (миючі засоби, канцтовари. Домашня консервація, солодощі та теплі речі) для дітей Василівського інтернату. Щорічна благодійна акція виховує в учнів милосердя, гуманність та толерантність.

Переглядів: 441 | Додав: Inna | Дата: 24.12.2014