Неділя, 28.04.2024, 00:06
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 20

  Ми не можемо своїми діями припинити кровопролиття військових та мирних громадян, хоча дуже цього прагнемо. Але ми спроможні надати посильну допомогу українським воїнам.
  19 січня розпочато роботу по виготовленню маскувальної сітки. Вона розміщена у вестибюлі школи. Могильна Наталія Іванівна дала «перші уроки» по її виготовленню. Свою вчительку дружно підтримали учні 6А, 6Б класів. Ініціатива підтримана й іншими школярами школи.
   Щоб маскувальна сітка швидше набула свого призначення, закликаємо всіх учнів та працівників школи активніше залучитися до цієї справи.

Переглядів: 454 | Додав: Lubov | Дата: 20.01.2015

   Події в країни не залишають байдужими її громадян. Хвиля масових виступів проходить по всій Україні. Не стоять осторонь й працівники школи та учні.
   19 січня розпочався тиждень англійської мови. План його проведення містить ряд цікавих і змістовних заходів. Надзвичайно важливими є ті, що покликані виховувати патріотичні почуття школярів, їхнє вміння орієнтуватися у подіях навколишнього світу.
   Могильна Наталія Іванівна провела з учнями 5А, 6А, 6Б класів флешмоб. Школярі висловили свою позицію щодо військових дій, які відбуваються на сході України, слова підтримки українським воїнам, мешканцям Волновахи та інших населених пунктів, де проходить АТО. Гасла, які звучали із вуст дітей, повинні бути почуті, адже їх промовляють мільйони.

Переглядів: 369 | Додав: Lubov | Дата: 20.01.2015

Новорічні свята закінчилися чудовим дійством, яке відбулося на сцені актової зали школи. А подарували це свято учасники гуртка "Ключик добра".
У цього колективу є постійні шанувальники - учні початкових класів Солонянської СЗШ №1, адже жодної прем'єри аматорського колективу не пропустили школярі.
Гра юних артистів зачарувала всіх присутніх. Звичайно ж такому виступу передувала кропітка робота членів колективу і його незмінного керівника Демченко Валентини Мокіївни. Своєю самовідданою працею вона довела, що назва колективу - "Ключик добра" справджується й у самому житті: п'єси, поставлені Валентиною Мокіївною, несуть любов, щірість, добро.
Гучні оплески глядачів та дружні вигуки "Молодці!" - найбільша нагорода та визнання роботи артистів: ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Lubov | Дата: 20.01.2015

Учні школи завжди високими показниками захищають спортивну честь нашої школи. Вони є визнаними правофланговими району у багатьох видах спорту. І цього року наші юнаки посіли 1 місце у змаганнях з футзалу. Вітаємо з перемогою наших футболістів: Межевського Івана, Купрія Богдана, Заярного Юрія, Мельниченка Дмитра, Четвертака Юрія, Сироша Богдана та їхнього наставника Дмитрієва Павла Михайловича і бажаємо, щоб перехідний кубок надовго оселився у стінах нашої школи.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 375 | Додав: Lubov | Дата: 20.01.2015