Неділя, 05.05.2024, 02:24
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 13

   12 березня на базі Солонянської середньої загальноосвітньої школи №1 відбулися обласні зональні змагання із стрітболу серед юнаків та дівчат. На ігровому майданчику виборювали звання найсильніших команди міст Дніпропетровська та Підгороднього. Честь Солонянського району у різних вікових категоріях захищали дві команди хлопців Солонянської СЗШ №1 та команди дівчат Єлізарівської та Василівської середніх шкіл.
   Перемога хлопців із Дніпропетровська не була несподіваною, адже вони неодноразово захищали честь Дніпропетровщини на всеукраїнських змаганнях. Обидві команди Солонянської середньої загальноосвітньої школи №1 посіли другі місця. Вітаємо наших юнаків: Бабая Максима, Олійника Олександра, Богданчикова Богдана, Заламая Олександра, Онушка Івана, Тяна Степана, Ярохіна Данила із вдали ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: Lubov | Дата: 13.03.2015

Надійшов наказ Департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА "Про проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах Дніпропетровської області у 2014/2015 навчальному році", в якому детально роз'яснюються правила та механізм проведення ДПА у 4, 9, 11 - х класах.

Переглядів: 365 | Додав: sherstiuk | Дата: 13.03.2015

У 2013 - 2014 навчальному році проводився обласний конкурс (диктант) з української та російської мов до Дня слов'янської писемності і культури серед учнів загальноосвітніх шкіл Дніпропетровської області. Переможці конкурсу одержали нагороди й подарунки. Приємно відзначити, що серед переможців є і наша учениця, нині вже студентка Юлія Явдошляр, яка отримала в подарунок флеш - носій. Також нагороджено цінним подарунком і учительку Ірину Валеріївну Колосову, яка готувала Юлію до участі в цьому конкурсі. Ми щиро вітаємо переможців та пишаємося Вами!

Переглядів: 361 | Додав: sherstiuk | Дата: 13.03.2015