Субота, 27.04.2024, 20:25
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 17

Всеукраїнські олімпіади із базових навчальних дисциплін розпочалися в жовтні шкільним етапом, а зараз проходить ІІ (районний) етап. Протягом цього часу відчувається атмосфера свята та значущості події. Кожен учасник прагне перемоги. Але вона дістанеться тим, хто доклав більших зусиль, був наполегливішим, стараннішим. Саме про це читайте у газеті «Пульс школи» №106 на сторінці сайту «Прес-центр».

Переглядів: 370 | Додав: Lubov | Дата: 17.12.2015

16 грудня в Солонянській СЗШ №1 проходили районні змагання із баскетболу серед юнаків. У них брали участь команди шести загальноосвітніх закладів району.
Нашу школу представляла команда, до складу якої входили: Заламай Олександр, Тян Степан, Олійник Олександр, Онушко Іван, Ярохін Данило, Богданчиков Богдан, Гасанов Богдан.
Отримати перехідний кубок прагнули усі, але дістався він юнакам, які виявили чудову спортивну підготовку, відмінні навички володіння м'ячем, згуртованість, наполегливість. Ці гарні слова ми по праву відносимо на адресу нашої команди, рівних якій не було. Вітаємо юнаків із заслуженою перемогою. Бажаємо успіхів у підкоренні нових спортивних висот! Велика подяка учителям фізичної культури Волощенко Наталії Миколаївні та ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: Lubov | Дата: 17.12.2015

Щороку, до Дня Святого Миколая, у школі проходить благодійна акція «Діти-дітям». Канцелярське приладдя, миючі засоби, домашня консервація, дитяча література та іграшки – це ті необхідні речі, яких потребують вихованці Василівського інтернату. Сьогодні, 17 грудня, Святий Миколай передав такі гостинці для дітей-сиріт. Особливо був радий подарункам Бараннік Ігор, який навчався у нашій школі. Від імені працівників Василівської школи-інтернату висловлюємо слова подяки усім небайдужим, хто взяв участь у акції та організаторам акції заступнику з виховної роботи Пушко Інні Володимирівні, педагогу-організатопру Купрій Оксані Миколаївні, класним керівникам.

Переглядів: 375 | Додав: Inna | Дата: 17.12.2015

Нестандартні уроки правознавства відбулися в учнів 9А та 10А класів. До них прийшли працівники слідчого відділення Солонянського відділення поліції Глущенко Оксана Степанівна та Павленко Валентина Іванівна. Вони повідомили учням про нові зміни у правоохоронних структурах, нагадали про класифікацію правопорушень та відповідальність за їх вчинення. Актуальними і доречними були запитання учнів про дозвілля підлітків у вечірній час, використання піротехнічних речовин, вживання алкогольних та наркотичних речовин. Школярі отримали відповіді на всі запитання «з перших уст». Зустріч була цікавою і корисною.

Переглядів: 514 | Додав: Inna | Дата: 17.12.2015

У п’ятницю, 11 грудня, відбулася цікава зустріч учнів 10-11 класів з представниками Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Майбутніх випускників ознайомили з умовами вступу до ВНЗ, правилами подання документів, розповіли про кафедри та спеціальності вищого навчального закладу. Учнів також запросили на День відкритих дверей у ПДАБА.

Переглядів: 625 | Додав: Inna | Дата: 17.12.2015

Влітку стартувала всеукраїнська акція зі збору та переробки пластикових пляшок та окремо кришечок-закруток для протезування воїнів АТО. Акцію започаткував столичний Благодійний фонд «ОВЕС» і вже долучилися тисячі небайдужих. Не залишилися осторонь і учні нашої школи. Всі класні колективи взяли участь у акції, але лідерами стали учні 2В класу (класний керівник Лугова О.Г.), 7Б класу (класний керівник Купрій О.М.), 7А класу (класний керівник Волощенко Н.М.), 4В класу (класний керівник Красавіна Л.М.), 5Б класу (Полятикіна Л.П.). Також активну участь взяли 3А клас, 3Б клас, 5А клас, 7В клас.Всі зібрані кришечки передали громадській організації «Фенікс» (керівник Кулик Людмила Олександрівна), яка зобов’язалася доставити їх у обласний пункт прийому.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 361 | Додав: Inna | Дата: 17.12.2015