Неділя, 05.05.2024, 23:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Благодійний Ярмарок
18:53
Благодійний Ярмарок

   11 жовтня на площі біля РБК проводився чудовий захід – Благодійний Ярмарок, приурочений до Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, організований райдержадміністрацією, відділом культури та ЦДЮТ. Загальнонавчальні заклади району привезли на продаж картини, вироби із дерева, м’які іграшки, браслети із стрічок та бісеру, сувеніри з глини, різноманітні українські страви.
   З імпровізованої сцени до присутніх звернулися організатори благодійного ярмарку, самодіяльні артисти продемонстрували чудові пісенні та танцювальні номери.
   Зазвичай люди люблять ярмарки за те, що можна торгуватись та «збивати» ціну. Але на цьому ярмарку спостерігалося дещо інше: якщо хто й торгувався, то лише для того, щоб дати більше, адже зібрані кошти будуть направлені для бійців АТО.
   Жваво вели торгівлю представники нашої школи Градовенко Юля, Рульова Влада, Біжко Юля та Терпай Даша і вторгували вони дві тисячі дев’ятсот гривень. А допомагали їм у цьому вчителі Гандрабурова Юлія Вікторівна, Копиленко Альона Олександрівна, Волощенко Наталя Миколаївна.
   Дякуємо всім, хто не залишився осторонь цього заходу. Спасибі батькам, що підтримали своїх дітей та надали допомогу в підготовці до свята.

Переглядів: 417 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/1