Неділя, 05.05.2024, 06:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 1 » Я вірю в тебе, мій солдате!
23:10
Я вірю в тебе, мій солдате!

26 лютого найактивніші учасники патріотичних та волонтерських заходів, що проводилися у нашій школі, відвідали захисників України, які перебувають на лікуванні після поранень в лікарні ім. Мечникова. Ми передали речі, продукти харчування, малюнки, листи, зібрані в ході благодійних акцій, а також придбали необхідні ліки на суму 3400 гривень (саме таку суму виручили за ярмарку). В лікарнях м. Дніпропетровська перебувають воїни з усіх куточків України: від Сходу до Заходу, але всі вони об’єднані єдиною метою – захистити мир в Україні та спокій свого народу. Солдати зустрічали нас з посмішками, радо приймали листи, малюнки та дитячі вироби від учнів. Хоча ми і посміхалися, але душа боліла, коли на власні очі побачили, якою ціною дістається свобода і незалежність рідної країни, честь називатися українцями... Це було морально тяжко, але спілкування з солдатами дало змогу зрозуміти, що тут всі вірять тільки у краще! Наші воїни не впали духом! Вони жартували, чим вселяли в наші серця надію на світле майбутнє. Ми запросили захисників після одужання завітати до нашої школи на зустріч, вони подякували за теплі слова підтримки та вдячності і з задоволенням залишили свої автографи та побажання на синьо-жовтому полотнищі. Та найкращою нагородою для учнів і вчителів стали вдячні погляди, ласкаві посмішки і щирі слова воїнів. Це надзвичайно велика честь для нас – особисто сказати теплі слова подяки та міцно потиснути руки Героям України!
Хочеться виразити слова вдячності вчителю нашої школи Могильній Наталії Іванівни. Саме вона ініціювала багато волонтерських справ та заходів, що проходять у навчальному закладі, особисто передала речі першої необхідності, продукти харчування для військово поранених. Здійснити цю поїздку ми змогли з допомогою підприємства "Молодіжний" - керівництво надало безкоштовно автобус для поїздки.
Діти України пишаються своїми захисниками і ми завжди готові підтримувати їх, адже вони захищають не тільке наше сьогодення, а й майбутнє нашої нації. Ми повинні пам'ятати, що від нас – молодого покоління - залежить майбутнє України. Я впевнена, що наші учні – гідні діти своєї держави! І ми всі намагаємося наблизити той день, коли прозвучать слова «Війна закнічилась. Мир в Україні!» ...

Учениця 9Б класу, президент школи Олександра Сичова

Переглядів: 474 | Додав: Inna | Рейтинг: 5.0/1