Субота, 04.05.2024, 23:52
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 16 » «Нам потрібне мирне небо!»
12:29
«Нам потрібне мирне небо!»

  «Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ СВОЮ»… Саме такою піснею розпочалося музично-театралізоване свято патріотичного спрямування у 1-А класі Солонянської СЗШ №1 під назвою «Нам потрібне мирне небо».
   «Кожен із нас особливий і неповторний, своєрідний та унікальний. Бог наділив нас різними талантами та здібностями, мріями та прагненнями. У нас різний колір очей та волосся. Але ми всі розуміємо один-одного, бо ми краплинки єдиного народу, народу України. Нас всіх об’єднує неперевершене бажання жити у мирі та злагоді, любові та порозумінні», - розпочала розповідь вчителька Голуб Людмила Олександрівна.
   Гості почули багато чудових рядків про любов до рідної неньки-України, про злагоду і щастя. Першокласники звернулися до одвічної теми – теми миру. Адже завжди добре жити всім там, де панує доброта і любов, взаєморозуміння і терпимість, де між усіма налагоджені добрі стосунки. Скільки існує людство, стільки й живе у серцях чарівна мрія про мир. Бо ж лише коли є мир, то можуть здійснитись усі найзаповітніші мрії людини, її надії і помисли, тоді кожен може реалізувати себе повністю, розкрити свої здібності і таланти.
   Лейтмотивом заходу стало гасло «Нам потрібне мирне небо!». Першокласники власноруч виготовили плакати із написами, в яких висловили свої почуття стосовно подій, які зараз відбуваються в нашій країні. У своїх зверненнях вони закликали: «Ми – за мир», «Ми – проти війни», «Не стріляйте, ми хочемо миру!», «Ні – війні», «Діти за мир». Голуби миру, сонячні промінчики, квіточки, маленькі долоньки, які голосують лише за мир, єдність та спокій заполонили класну кімнату. Патріотичний дух підтримували пісні про Україну, про мир.
   Защеміло від болю серце, коли маленькі першокласники з гіркотою в голосі звернулися до Всевишнього з молитвою:
О, Боже єдиний, здійсни нашу мрію
Не діли Україну на західну, східну…
Бо всі ми єдині, єдина сім'я.
У всіх нас одна Батьківщина, одна!
Одна і єдина, як вічна любов,
За неї ще пращури лили свою кров.
За волю, за єдність боролись вони,
Щоб в вольній країні ми з вами жили.

   Потім першокласники провели флешмоб на підтримку миру в Україні.
   На закінчення кожен висловив свою думку щодо майбутнього нашої держави. І всі вони були одностайними: "Ми любимо всіх, а найбільше нашу рідну Батьківщину, і дуже хочемо, щоб на українській землі панував спокій і мир".

Переглядів: 628 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/1