Понеділок, 29.04.2024, 07:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 18 » Урочисте вручення свідоцтв
23:35
Урочисте вручення свідоцтв

16 червня у Солонянській СЗШ № 1 відбулася урочиста подія - вручення свідоцтв про базову середню освіту нашим 62 - м дев'ятикласникам. У святково прикрашеній актовій залі зібралися схвильовані батьки, випускники, учителі та гості. Ведучі свята Фесенко Олеся, Шестак Світлана та Сичова Олександра від імені своїх однокласників висловили вдячність учителям за набуті знання, підтримку, батьківське ставлення.

З напутніми словами до випускників звернулася директор школи Шерстюк Наталія Опександрівна. Щиро, по - материнськи побажала здійснення мрій, правильного вибору життєвого шляху і запросила здобувати подальшу освіту у стінах рідної школи.

Поділилася спогадами про перші шкільні роки випускників перша вчителька Тищенко Тетяна Григорівна. Кумедні історії про дітей розвеселили усіх присутніх.

Від імені класних керівників з вітальними словами до дітей до дітей звернулася Давидова Наталія Володимирівна, яка зауважила, що попереду на них чекають більш складні випробування, але наполеглива праця та старанність допоможуть подолати всі труднощі.

Зворушлива пісня - звернення до батьків у виконанні Морозової А. розчулила всіх до сліз. Потім у залі закружляли у вальсі татусі з доньками, мами з синочками...

Від імені батьків Середа Ольга Анатоліївна та Шевчук Василь Васильович подякували учителям за працю та піклування.

Щасливої дороги вам, дорогі випускники, і до нових зустрічей!

Переглядів: 461 | Додав: sherstiuk | Рейтинг: 5.0/1