Понеділок, 29.04.2024, 23:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 07

Сьогодні, 7 лютого, у Новопокровській середній загальноосвітній школі відбулися районні фінальні змагання з волейболу серед дівчат. Шість кращих команд, призери двох зональних груп, виборювали право на чемпіонське звання. Як і минулого року трійка призерів була незмінною. Але цього року перемогу здобула команда Криничанської СЗШ, друге місце посіли спортсменки Березнуватівської СЗШ, у наших дівчат – третя сходинка. Вітаємо Кузьменко Юлію, Панасенко Ангеліну, Городяну Ірину, Чогут Дарію, Антоненко Ірину,  Хен Софію, які відстояли спортивну честь школи. Наші поздоровлення та подяка вчителю фізичного виховання Якименко Наталії Дмитрівні за підготовку дівчат до змагань.

Переглядів: 368 | Додав: Lubov | Дата: 07.02.2015

Новік Дарія Сергіївна - керівник гуртка образотворчого мистецтва. Молодші школярі залюбки відвідують його. Дарія Сергіївна вчить своїх вихованців пізнавати світ мистецтва, висловлювати свої почуття за допомогою пензля. Як дорослих, так і дітей зараз найбільше хвилює мир в Україні. Саме прагнення миру відтворили школярі у своїх малюнках на одному із занять. Ці маленькі витвори мистецтва відправлять у гарячі точки зони АТО, щоб підтримати бійців, які відстоюють цілісність України.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 344 | Додав: Lubov | Дата: 07.02.2015

Нещодавно у шкільному музеї почесне місце зайняв прапор. Свого часу він став свідком жорстоких подій, які відбуваються в зоні АТО. Цього знамена торкалися руки воїнів, коли вони робили на ньому записи зі своїми позивними.
Своє звернення до бійців на жовто-блакитних полотнах написали й учні школи. Ці прапори відправлять українським воїнам разом із листами та малюнками, маскувальними сітками, продуктами харчування та іншими речами.
Закликаємо працівників школи, учнів та їхніх батьків взяти участь у благодійній акції.

Переглядів: 376 | Додав: Lubov | Дата: 07.02.2015

У попередніх новинах повідомлялося про гру наших юнаків у районних змаганнях із баскетболу: вони діяли вправно, напористо, яскраво, влучно. Перемога на районних змаганнях надала хлопцям можливість спробувати свої сили на обласних зональних змаганнях. Приємно відзначити, що спортсмени нашої команди, до складу якої входили: Купрій Богдан, Бабай Максим, Тян Степан, Олійник Олександр, Онушко Іван, Богданчиков Богдан, виявили гарну підготовку та високі спортивні якості й посіли на тунірі 2 місце, поступившись тільки команді обласного центру. Вітаємо із високим спортивним досягненням юнаків та вчителів фізичного виховання.

Переглядів: 394 | Додав: Lubov | Дата: 07.02.2015

Учениця 8-А класу Лисенко Аліна гідно представила Солонянський район на обласній олімпіаді з української мови, посівши 5 місце. Всього два бали не вистачило дівчині, щоб потрапити до числа призерів. Вітаємо Аліну та Баглай Валентину Георгіївну, яка готувала ученицю до олімпіади, із успішним виступом і бажаємо у подальшому сягнути ще більших висот.

Переглядів: 350 | Додав: Lubov | Дата: 07.02.2015