Вівторок, 30.04.2024, 01:24
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 19

Вшановуючи пам’ять колишнього директора Солонянської середньої загальноосвітньої школи № 1, вже стали традиційними щорічні змагання на кубок Григорія Васильовича Лобаня.
17 лютого, у день народження педагога, відбулося відкриття змагань, на якоиу голова оргкомітету Шерстюк Наталія Олександрівна висловила теплі слова пам’яті на адресу колишнього директора школи Г.В.Лобаня, а учасникам змагань, збірним коиандам 9, 10, 11 класів, побажала високих результатів та спортивного запалу для досягнення перемоги.

Переглядів: 385 | Додав: Lubov | Дата: 19.02.2015

Відбулися фінальні змагання із волейболу серед юнаків шкіл району. Фаворитами вважалися команди Незабудинської та Березнуватівської середніх шкіл та Солонянської СЗШ №1. Команди Солонянської СЗШ №2 та Башмачанської середньої школи слабкими також не назвеш. Хлопці нашої школи були неперевершеними: грали чітко і напористо. Жодних шансів вони не залишили своїм супротивникам, обігравши кожну з них. Вітаємо із яскравою перемогою юнаків: Бабая Максима, Купрія Богдана, Трещова Євгена, Заярного Юрія, Онушка Івана, Тяна Степана, Правила Олександра та вчителя фізичної культури Дмитрієва Павла Михайловича, який готував учнів до змагань. У фіналі знову гарною грою відзначився капитан команди Купрій Богдан.

Переглядів: 573 | Додав: Lubov | Дата: 19.02.2015