Вівторок, 30.04.2024, 01:39
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 24

Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та ТОВ «Мої знання» запрошують учнів взяти участь у ІІ обласному конкурсі дитячого малюнку в стилі Петриківського розпису "Віртуальна палітра"  та ІІ обласному дитячому конкурсі соціальної реклами "Ми небайдужі-2015". Кращі конкурсні роботи будуть відзначені дипломами Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та цінними призами від ТОВ «Мої знання».  Умови конкурсів та форма заявки - у Блозі.

Переглядів: 375 | Додав: sherstiuk | Дата: 24.02.2015

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння Міністерства освіти і науки України, спільно з норвезько-українською громадською організацією «Maidan Norway» оголосив конкурс для дітей та юнацтва в Україні та поза її межами під назвою «Життя – Тобі…». На цей конкурс були представлені роботи учнів нашої школи, а саме: малюнки учениці 8Б класу Фадеєвої Ніколь, вірші "Плаче мати" та "Лист воїнам АТО" учениці 4Б класу Тиводар Ангеліни, вірш "Я в тебе вірю, мій солдате" учениці 5А класу Роговської Каміли у співавторстві з учителькою української мови та літератури Давидовою Наталією Володимирівною.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 501 | Додав: Inna | Дата: 24.02.2015

З ранку у п'ятницю, 20 лютого, у школі було гамірно та хвилююче. Готувалися до благодійного ярмарку-концерту "З Україною у серці" на підтримку військовослужбовців, які відстоюють незалежність України на сході. Ще задовго до благодійного заходу, діти приносили до школи вироби своєї творчості, готували пісенні номери на концерт, друкували запрошення батькам та почесним гостям. На виставку-ярмарок учні та їх батьки представили вироби з паперу, бісеру, малюнки та картини, національні обереги та стрічкові прикраси в жовто-блакитних кольорах. Наш захід відвідали почесні гості: голова Солонянської районної держадміністрації Швець Петро Іванович, голова Солонянської районної ради Саліженко Людмила Миколаївна, керівник відділу освіти РДА Дармостук Микола Анатолійович, директор РНМК Шерстюк Борис В'ячеславович, голова Солонянської селищної р ... Читати далі »

Переглядів: 954 | Додав: Inna | Дата: 24.02.2015