Понеділок, 29.04.2024, 22:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 28 » "Швидка методична допомога" у дії
00:50
"Швидка методична допомога" у дії

   17 лютого школа гостинно зустрічала гостей, вчителів початкових класів шкіл району, методистів районного науково-методичного кабінету Гринчук Світлану Олександрівну, Некрасову Тетяну Степанівну, які прибули для участі у дні відкритих дверей опорної школи “Швидкої методичної допомоги”. Робота розпочалася лінійкою для учнів 1-4 класів “Ш к і л ь н а  в е с е л к а” – веселкові кольори переважали в кульках-квітах, які тримали учні і супроводжували ними ритмічну зарядку та флешмоб “Весела перерва” під потужний музичний супровід.
   Казкові герої яскравим біжучим рядком ознайомили школярів та гостей з розкладом уроків “Мульти-школи”: планом роботи Декади початкових класів та Дня відкритих дверей.
   Цього дня вчителі початкових класів шкіл району побували на уроці читання у 2В класі, де при вивченні теми “Зустріч з казкою. Іван Франко “Лирсичка і Журавель” Бугрієнко Валентина Іванівна розвивала критичне мислення учнів засобами медіаосвітніх технологій. Математичну подорож країною казок здійснили учні 1В класу з Луговою Оленою Георгіївною та гостями уроку, вивчаючи тему “Лічба предметів у межах 20. Побудова відрізка за даною текстовою умовою. Вправи на засвоєння таблиць додавання і віднімання”. На уроці української мови в 3А класі Зеленіна Оксана Вадимівна опрацювання теми “Рід іменників. Вправи на визначення роду іменників” провела за допомогою мультимедійної презентації.
   На виховному заході в 1Б класі Тищенко Тетяна Григорівна провела яскравий флешмоб “Одягни вишиванку”. Справжні патріотичні почуття виявили учні 1А класу з Голуб Людмилою Олександрівною у музично-театралізованій композиції “Нам потрібне мирне небо”.
   Практичний психолог Пирлик Світлана Георгіївна провела з педагогами тренінг особистісного зростання “Шлях до себе”, який допоможе вчителям проводити відповідну роботу із своїми вихованцями.
   Стіни школи прикрашали яскраві газети, виготовлені школярами разом із батьками. Стіннівки є стартом інтерактивної гри-конкурсу “Рідна країна – моя Україна”. Підведення підсумків гри відбудеться на заключній лінійці при відзначенні активних учасників декади.
   Заходи Дня відкритих дверей були насичені інноваційними технологіями, які постійно використовуються в навчально-виховному процесі школи.
   Запрошуємо вчителів початкових класів району до активної співпраці у подальшій роботі.

Переглядів: 537 | Додав: Lubov | Рейтинг: 5.0/1