Понеділок, 29.04.2024, 06:58
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 16
  У п’ятницю, 15 лютого, у спортивній залі Солонянської середньої загальноосвітньої школи №1 відбулися фінальні змагання з волейболу. Юнаки виявили справжні спортивні якості, чим заслужили аплодисменти глядачів. Вітаємо волейболістів Незабудинської СЗШ з перемогою в турнірі. Наші вітання й іншим учасникам фінальної частини, командам Березнуватівської, Башмачанської, Військової середніх шкіл.
Переглядів: 565 | Додав: Lubov | Дата: 16.02.2013

  15 лютого на базі Солонянської середньої загальноосвітньої школи №1 відбулося засідання круглого столу «Індивідуальне навчання, як альтернативна форма здобуття освіти дітьми з особливими освітніми потребами». На засідання були запрошені вчителі шкіл, які працюють із даною категорією учнів. Басараб Людмила Олександрівна залучила усіх присутніх до активної співпраці. По закінченню роботи було прийнято ряд рекомендацій щодо організації індивідуальної форми навчання.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 649 | Додав: Lubov | Дата: 16.02.2013

   14 лютого вчителька російської мови Давидова Наталія Володимирівна провела відкритий урок у 6-А класі по темі «Несклоняемые имена существительные». Урок проходив у кабінеті №8, що дало можливість використати наявність плазмового телевізора. Мультимедійна презентація, інші активні засоби, використані на уроці, дозволили учням краще засвоїти новий матеріал.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 550 | Додав: Lubov | Дата: 16.02.2013

14 лютого – Валентинів день. Романтичною мелодією й не менш романтичними віршованими рядками ведучі конкурсу-свята привітали присутніх. Умови конкурсу було оголошено заздалегідь. Фантазіям і вигадкам учасників не було меж, тому конкурсне журі не обминуло жодного класу, відзначивши у кожній Валентинці щось своє, незвичайне, чарівне, неповторне.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 538 | Додав: Lubov | Дата: 16.02.2013

      12 лютого вчителька математики Щукіна Катерина Іванівна провела відкритий урок з геометрії в 10-Б класі по темі «Перпендикуляр і похила». Математика – наука точна, тому вчителька вимагала від школярів детальної аргументації понять, визначень. У ході уроку відбувався постійний зв’язок теоретичного матеріалу з практичним і навпаки. Робота спланована таким чином, що кожен учень визначав рівень власних досягнень на різних етапах уроку, що дозволило їм побачити свої успіхи, а окремі прогалини в знаннях стануть запорукою доопрацювання матеріалу.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 717 | Додав: Lubov | Дата: 16.02.2013