Понеділок, 29.04.2024, 01:06
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 27
   Сьогодні до нашої школи завітав гурт «Козацький гарт» на чолі з отаманом Катеринославського козацького округу Чумаком Геннадієм Івановичем. Учні з інтересом слухали його розповідь про історію місцевого козацтва, переглянули виставку літератури про козаків, їхні атрибути, різні види зброї. Було продемонстровано показовий виступ гурту: козацькі розваги, елементи акробатичних трюків, прийоми рукопашного бою. Учні мали можливість поспілкуватися з отаманом та сфотографуватися на пам'ять.
Переглядів: 953 | Додав: Lubov | Дата: 27.02.2013

27 лютого на базі Солонянської середньої загальноосвітньої школи №1 відбулася зустріч викладачів Дніпропетровського національного гірничого університету з випускниками шкіл Солонянського району, які виявили бажання вступати до цього навчального закладу. Представники ВУЗу розповіли про напрямки університету, особливості вступної кампанії 2013 року, умови навчання і проживання. Учні мали змогу випробувати свої сили в олімпіаді, дізнатися про рівень складності завдань. За результатами робіт окремі учні отримають запрошення для вступу в університет. Побажаємо удачі одинадцятикласникам!
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 852 | Додав: Lubov | Дата: 27.02.2013

  Сьогодні, 27 лютого, Бугрієнко Валентина Іванівна провела у 4-В класі відкритий інтегрований урок з читання, музики, природознавства. Він був побудований із застосуванням інтерактивних технологій. Вчителька створила умови, які сприяли пробудженню емоційного задоволення, радості від отриманих знань і самого процесу їх засвоєння. На уроці були присутні вчителі старших класів, адже ці учні в новому навчальному році переступлять поріг старшої школи.
Переглядів: 813 | Додав: Lubov | Дата: 27.02.2013